Κάρι: «Ο μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα»

Κάρι: «Ο μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα»

Φάνης Παναγιώτου
Κάρι: «Ο μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα»

bet365

Ο Στεφ Κάρι μίλησε για το 73-9 των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και παραδέχτηκε πως οι τελευταίες εβδομάδες ήταν απαιτητικές για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του λόγο το ρεκόρ που κυνηγούσαν.

«Έχουμε τόσα παιδιά στην ομάδα που θυσιάζονται για το σύνολο. Όλοι έχουν έναν συγκεκριμένο ρόλο και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Είμαστε όλοι μαζί, δεμένοι, στις προπονήσεις, στα ταξίδια, στους αγώνες. Για μας ο μεγάλος στόχος είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά η πρόκληση του ρεκόρ αυτού μας έβαλε σε πνεύμα playoffs νωρίτερα. Δεν είχαμε περιθώριο λάθους και οι δύο τελευταίες εβδομάδες ήταν πολύ απαιτητικές πνευματικά και σωματικά. Αυτή η διαδικασία μάς έκανε καλύτερους και θα είμαστε έτοιμοι και φρέσκοι για τα playoffs», ήταν τα πρώτα λόγια του Στεφ Κάρι

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Όσα ειπώθηκαν για μας μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος μάς έδωσαν κίνητρο από το καλοκαίρι κιόλας. Η αλήθεια είναι πως ανεβάσαμε μόνοι μας τον πήχη των προσδοκιών με τις εμφανίσεις μας. Δεν χρειαζόμαστε έξτρα κίνητρο».

Τέλος, ο ηγέτης των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς αναφέρθηκε και στις δικές του εμφανίσεις την εφετινή σεζόν: «Είμαι ευλογημένος που παίζω αυτό το παιχνίδι κι έχω σπουδαίους συμπαίκτες. Προσπαθώ να γίνομαι όλο καλύτερος, να πιέζω τον εαυτό μου και να μην έχω όρια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα