Ο Παναθηναϊκός κόντρα στον... Μπουρούση!

Ο Παναθηναϊκός κόντρα στον... Μπουρούση!

Φάνης Παναγιώτου
Ο Παναθηναϊκός κόντρα στον... Μπουρούση!
Με... ελληνικό ενδιαφέρον συνεχίζονται οι... μάχες στα playoffs της Euroleague, με τον Παναθηναϊκό να δοκιμάζεται στην έδρα της Λαμποράλ Κούτσα.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς κι οι παίκτες του στοχεύουν στο break από το πρώτο ματς της σειράς και το διπλό πληρώνει εξαιρετικά, καθώς τιμάται στο 2.45. Από την άλλη, η νίκη της Λαμποράλ Κούτσα βρίσκεται στο 1.625, ενώ ο άσος με περισσότερους από 5.5 πόντους πληρώνει 2.20 για όσους πιστεύουν ότι οι Βάσκοι θα καταφέρουν σχετικά εύκολα το 1-0. Από εκεί και πέρα, το line στο σύνολο των πόντων έχει τοποθετηθεί στους 153.5, με τα ημίχρονα/τελικά να αποτελούν επίσης πολύ καλή λύση. Στο 3.00 η νίκη του Παναθηναϊκού από ημίχρονο!

Όποιος, τώρα, θέλει να... ξεφύγει από τα κλασσικά στοιχήματα, δεν έχει παρά να κάνει παιχνίδι με τα ειδικά των παικτών. Στο 1.85 να σκοράρει ο Τζέιμς Γκιστ περισσότερους από 10 πόντους, ενώ σε ίδια απόδοση συναντάμε το over 4.5 rebounds του Αμερικανού φόργουορντ. Ο Νικ Καλάθης, από τη μεριά του, πληρώνει 1.85 αν σκοράρει περισσότερους από 8 πόντους και το ίδιο αν μοιράσει πιο πολλές από 6 τελικές πάσες! Πληθώρα επιλογών, με τον Γιάννη Μπουρούση να ξεχωρίζει από τη μεριά των γηπεδούχων. Το line των πόντων του καλύτερου παίκτη της Λαμποράλ Κούτσα είναι στους 16.5, ενώ στα ριμπάουντ το συναντάμε στα 8.5.

Το τζάμπολ της ημέρας θα γίνει στη Ρωσία, εκεί όπου η Λοκομοτίβ Κούμπαν υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα. Ο άσος για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πληρώνει 1.65, ενώ το διπλό τιμάται στο 2.375 και μπορεί να πληρώσει εξαιρετικά όποιον πιστεύει στους Καταλανούς. Από εκεί και πέρα, στο 1.85 συναντάναμε το ενδεχόμενο οι Ρώσοι να σημειώσουν περισσότερους από 73 πόντους και σε ίδια απόδοση το over 70.5 της Μπαρτσελόνα σε δύο ειδικά στοιχήματα που μπορούν να πληρώσουν.

Πάμε και στα ειδικά στοιχήματα των παικτών. Στο 1.85 το over 15.5 του εξαιρετικού φέτος Μάλκομ Ντιλέινι και σε ίδια απόδοση το over 10.5 του Τζάστιν Ντόελμαν, ο οποίος... ξελασπώσει πολλές φορές τη Μπαρτσελόνα! Στις ασίστ ξεχωρίζει ο Τόμας Σατοράνσκι (στο 1.85 το over 4.5), ενώ στα ριμπάουντ παιχνίδι μπορεί να γίνει τόσο με τον Βίκτορ Κλαβέρ (στο 1.85 το over 6.5) όσο και με τον Άντε Τόμιτς (στο 1.85 το over 5.5).