Ράντολφ: «Ο Μπαρτζώκας ειναι από τους καλύτερους προπονητές που είχα»

Ράντολφ: «Ο Μπαρτζώκας ειναι από τους καλύτερους προπονητές που είχα»
Ο Άντονι Ράντολφ αποθέωσε τον Γιώργο Μπαρτζώκα και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο πρόκρισης στο Final 4.

Ο Αμερικανός φόργουορντ της Λοκομοτίβ Κουμπάν παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Euroleague και μεταξύ άλλων απένειμε τα εύσημα στον προπονητή του.

Ο Άντονι Ράντολφ ανέφερε για τον Γιώργο Μπαρτζώκα: «Πιστεύω πως το καλύτερο με τον κόουτς Μπαρτζώκα είναι η επικοινωνία. Γνωρίζει τι να περιμένει από τον καθέναν από εμάς, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση, αλλά την ίδια στιγμή μας δίνει μεγάλη ελευθερία στο παιχνίδι μας. Είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που είχα στην καριέρα μου, αφού αφήνει τους παίκτες να ξέρουν τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουν»

Για το πόσο σημαντική θα ήταν για τη Λοκομοτίβ η πρόκριση στο Final 4: «Σαφώς και θα ήταν κάτι τεράστιο. Εάν τα καταφέρουμε θα είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. Θα είναι συναρπαστικό να πάμε στο Final 4, αλλά παράλληλα πιστεύω πως αυτό που έχουμε πετύχει, είναι ήδη μεγάλο, εάν αναλογιστούμε την ιστορία της ομάδας, αλλά και τους παίκτες που διαθέτουμε»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.