Ουίλιαμς: «Συγκεντρωμένοι και με πάθος»

Φάνης Παναγιώτου
Ουίλιαμς: «Συγκεντρωμένοι και με πάθος»
Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε με προορισμό τη Βιτόρια κι ο Έλιοτ Ουίλιαμς αναφέρθηκε στη σειρά με τη Λαμποράλ Κούτσα (Game 1: 13/04, 21:45/Novasports 2).

Ο Έλιοτ Ουίλιαμς τόνισε: «Είναι κάτι το εξαιρετικό να αγωνίζεσαι στο επίπεδο των πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό προκειμένου να πάρουμε την πρόκριση και να συνεχίσουμε στη διοργάνωση. Απέναντί μας θα βρούμε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι η Λαμποράλ. Είμαστε συγκεντρωμένοι στο πρώτο παιχνίδι και έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα γι’ αυτό».

Αναφορικά με το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να κερδίσει στη Βιτόρια, ο Αμερικάνος γκαρντ-φόργουορντ σχολίασε: «Απαιτείται να έχουμε πολλή περισσότερη συγκέντρωση σε σχέση με κάποιο εντός έδρας παιχνίδι. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι στο ματς αγωνιζόμενοι με πάθος».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του ο Έλιοτ Ουίλιαμς αναφέρθηκε στα δυνατά σημεία της Λαμποράλ, σημειώνοντας πως ο Παναθηναϊκός θα παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμος: «Διαθέτουν αρκετούς παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν από την περιφέρεια. Επίσης, είναι πολύ καλοί και στο παιχνίδι κάτω από το καλάθι. Ειδικά ο Μπουρούσης είναι εξαιρετικός. Ιδιαίτερα ταλαντούχος παίκτης. Πολύ καλός και στο πικ εν ποπ. Είμαστε έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε. Θα δουλέψουμε λίγο ακόμη στο σκάουτινγκ. Το τεχνικό επιτελείο έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Πιστεύω ότι θα εμφανιστούμε πανέτοιμοι».