Καλάθης: «Να κατακτήσουμε το τρόπαιο; Γιατί όχι!»

Gazzetta team
Καλάθης: «Να κατακτήσουμε το τρόπαιο; Γιατί όχι!»
Για τα... όπλα της Λαμποράλ Κούτσα και τον μεγάλο στόχο του Παναθηναϊκού μίλησε ο Νικ Καλάθης, κατά την αναχώρηση των «πράσινων» για τη Βιτόρια.

Ο Νικ Καλάθης δήλωσε αρχικά: «Η Λαμποράλ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Πολύ σκληρή ειδικά μέσα στην έδρα της. Ξέρουμε πως δεν θα έχουμε εύκολο έργο. Θα πάμε εκεί να παίξουμε όπως ξέρουμε, θα κάνουμε το καλύτερο για να τα καταφέρουμε».

Αναφερόμενος στα «όπλα» της Λαμποράλ, είπε: «Διαθέτουν αρκετούς πολύ καλούς παίκτες τόσο στην περιφέρεια όσο και στην ρακέτα, όπου έχουν μεγάλα κορμιά. Εμείς, αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να χτυπήσουμε στις αδυναμίες τους βάσει του σκάουτινγκ που έχουμε κάνει και να πάρουμε το αβαντάζ που θα μας δώσει τη δυνατότητα να πετύχουμε το στόχο μας».

Όσο για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει ως το τέλος και να κατακτήσει το τρόπαιο, ο διεθνής γκαρντ σημείωσε: «Γιατί όχι. Πιστεύουμε στους εαυτούς και την ομάδα μας. Πιστεύουμε ότι έχουμε τις δυνατότητες να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο. Αυτή τη στιγμή, όμως, έχουμε στο μυαλό μας μόνο το πώς θα κερδίσουμε τη Λαμποράλ στη σειρά των πλέι οφ και να πάμε στο Final 4. Αυτό είναι το ζητούμενο αυτή τη στιγμή».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.