Πρίφτης: «Σίγουρα παρών στα playoffs ο ΜακΝίλ»

Πρίφτης: «Σίγουρα παρών στα playoffs ο ΜακΝίλ»

Πρίφτης: «Σίγουρα παρών στα playoffs ο ΜακΝίλ»

bet365

Ο Άρης επικράτησε του Κολοσσού Ρόδου για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο Δημήτρης Πρίφτης προανήγγειλε την επιστροφή του ΜακΝίλ στα playoffs.

Ο έμπειρος προπονητής των «κίτρινων», μετά το τέλος του ματς μίλησε στην κάμερα της Nova για το παιχνίδι, αλλά και για την επιλογή του να προφυλάξει τον ΜακΝίλ.

«Κρατάω ότι παίξαμε ομαδικά, ήμασταν σοβαροί και μοιράσαμε τον χρόνο. Κάναμε μια καλή εμφάνιση, ο κόσμος ήρθε στο γήπεδο και μας είδε. Θα μπορούσε να παίξει με μία επιβάρυνση ο ΜακΝίλ, αλλά προτιμήσαμε να τον προστατεύσουμε. Θα είναι σίγουρα παρών στα ματς των πλέι οφ. Περιμένω δύσκολα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ο αντίπαλός μας είναι μια σοβαρή ομάδα με ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού. Η Κηφισιά είναι αθλητική ομάδα. Εμείς έχουμε την πίεση του "φαβορί". Θα πρέπει να τα διαχειριστούμε όλα αυτά και να παρουσιαστούμε με το σωστό πρόσωπο, που είχαμε όλη τη χρονιά», είπε αρχικά.

«Είχα πει στην αρχή της σεζόν ότι ο Άρης πρέπει να καθιερωθεί στις πρώτες τέσσερις θέσεις, τις υψηλές βαθμίδες της κατάταξης και σιγά - σιγά ταυτόχρονα με άλλα θέματα, με υπομονή και εμπιστοσύνη, ύστερα από κάποια χρόνια να φτάσει ακόμα ψηλότερα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα