Τι είναι ένα ρεκόρ μπροστά στους τίτλους;

Τι είναι ένα ρεκόρ μπροστά στους τίτλους;

Φάνης Παναγιώτου
Τι είναι ένα ρεκόρ μπροστά στους τίτλους;

bet365

Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Γκρεγκ Πόποβιτς για το ρεκόρ που κυνηγούν οι Σπερς κι εκείνος φρόντισε να τους… κόψει το βήχα, αφού εκείνο που μετράει είναι οι τίτλοι!

Οι Σαν Αντόνιο Σπερς βρίσκονται στο 39-0 εντός έδρας και μπροστά τους έχουν δύο ματς (σ.σ. το ένας με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς), προκειμένου να τερματίσουν στο 41-0 και να γράψουν το όνομα τους με χρυσά γράμματα στην ιστορία, αφού καμία άλλη δεν έχει καταφέρει στα χρονικά να τελειώσει δίχως ήττα!

Αυτά, όμως, φαίνεται πως δεν ενδιαφέρουν τον Γκρεγκ Πόποβιτς! Μετά το ματς με τους Ντένβερ Νάγκετς (σ.σ. ήττα με 98-102 χωρίς τους Όλντριτζ, Λέοναρντ, Πάρκερ, Τζινόμπιλι) ο head coach των Σπερς ρωτήθηκε για το πιθανό ρεκόρ της ομάδας του κι ήταν κατηγοριματικός. «Δεν σημαίνει τίποτα!»

Ο Πόποβιτς συνέχισε λέγοντας: «Τι θα έχουμε καταφέρει αν τερματίσουμε αήττητοι; Θα έχουμε κερδίσει κάτι;». Επομένως, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι οι Σπερς δεν ενδιαφέρονται για τα ρεκόρ, έστω κι αν μπροστά τους έχουν την ευκαιρία να καταρρίψουν το 40-1 των Μπόστον Σέλτικς.

 

NBA Τελευταία Νέα