Έρικ: «Μου αρέσει να προσφέρω θέαμα όταν αγωνίζομαι»

Έρικ: «Μου αρέσει να προσφέρω θέαμα όταν αγωνίζομαι»

Έρικ: «Μου αρέσει να προσφέρω θέαμα όταν αγωνίζομαι»

bet365

Ο Μάικλ Έρικ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ και στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε στην αγάπη του για το θέαμα.

Ο Νιγηριανός ψηλός, που ήρθε για να ενισχύσει την Ένωση εν όψει playoffs μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για το τί του αρέσει να κάνει μέσα στο παρκέ, αλλά και τον κόσμο που δημιουργεί εξαιρετική ατμόσφαιρα στο γήπεδο.

«Νιώθω υπέροχα, που ανήκω στην ΑΕΚ. Ξέρω σε ποια ομάδα ήλθα, και είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την προοπτική να παίξω μπάσκετ εδώ και να βοηθήσω την ΑΕΚ να καταφέρει τους στόχους της», είπε αρχικά.

Για τις αρμοδιότητές του:
«Στόχος μου είναι να δώσω όσα περισσότερα μπορώ στη νέα μου ομάδα, να τη βοηθήσω στα πλέι - οφ και να σταματήσω τους αντίπαλους ψηλούς κάτω από τη ρακέτα»

Για το τί του αρέσει όταν είναι στο παρκέ:
«Μου αρέσει πολύ να προσφέρω θέαμα όταν αγωνίζομαι. Κυρίως τα καρφώματα και οι τάπες είναι αυτά που λατρεύω αλλά σημασία έχει να τελειώνω κάθε φάση που μου δίνεται στον αγώνα για το καλό της ομάδας»

Για τον κόσμο της ΑΕΚ:
«Έχω πληροφορηθεί για τον κόσμο που βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας. Ξέρω ότι δημιουργούν τρομερή ατμόσφαιρα. Αυτό που έχω να τους πω είναι να προετοιμαστούν για συναρπαστικά ματς»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα