Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Έρικ

Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Έρικ

Υπέγραψε στην ΑΕΚ ο Έρικ

bet365

Και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ είναι από σήμερα ο Μάικλ Έρικ, με τον Νιγηριανό να υπογράφει το συμβόλαιό του με την Ένωση.

Ο άλλοτε φόργουορντ/σέντερ του Πανελευσινιακού συμφώνησε και αφού πέρασε επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις, παρουσία του GM της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Νιγηριανός φόργουρντ/σέντερ (27 χρ., 2μ.11) υπέγραψε σήμερα (08/04), στα Γραφεία της ΑΕΚ - παρουσία του General Manager Ντράγκαν Σάκοτα - συμβόλαιο συνεργασίας με τη «Βασίλισσα» έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Βιογραφικό:

Ο Mάικλ Έρικ γεννήθηκε στο Λάγος της Νιγηρίας και ξεκίνησε το μπάσκετ από το γυμνάσιο Caesar Rodney στο Delaware.

Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Temple. Η επαγγελματική του καριέρα ξεκίνησε από τη θυγατρική ομάδα των Cleveland Cavaliers, την Canton Charge.

Το Νοέμβριο του 2013 έγινε ανταλλαγή για τη θυγατρική ομάδα των Dallas Mavericks, τους Texas Legends.

Το Δεκέμβριο του 2014 ήλθε στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ελλάδα και τον Πανελευσινιακό, όπου και αγωνίστηκε μόλις σε ένα ματς, κόντρα στον Κόροιβο. Ο Έρικ είχε 19 πόντους, 7 ριμπάουντ και 1 μπλοκ σε 22 λεπτά συμμετοχής. Την επόμενη του αγώνα, πήρε μεταγραφή για την ιταλική Enel Brindisi, όπου και αγωνίστηκε μέχρι το τέλος της περιόδου.

Τον Οκτώβριο του 2015 και μετά το NBA Summer League, όπου δοκιμάστηκε από τους Milwaukee Bucks, επέστρεψε ξανά στους Texas Legends, όπου σε 39 αγώνες σημείωσε 11,8 πόντους, 9,4 ριμπάουντ και 2 μπλοκ μέσο όρο. Στις 29 Ιανουαρίου του 2016 συμμετείχε με την ομάδα της Δύσης στο All-Star Game του NBA D-League.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα