Παπαντωνίου: «Κάτι μας λείπει στις κρίσιμες επιθέσεις»

ΑΕΚ - ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 9/4 17:00

Παπαντωνίου: «Κάτι μας λείπει στις κρίσιμες επιθέσεις»

Ο Νώντας Παπαντωνίου γράφει για την ήττα στις λεπτομέρειες από τον Παναθηναϊκό, την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αρκαδικό (9/4, 17:00) και τα playoffs.  

Παπαντωνίου: «Κάτι μας λείπει στις κρίσιμες επιθέσεις»

Το blog του Νώντα Παπαντωνίου στο esake.gr: 

«Να περάσουμε στην τετράδα...

Προερχόμαστε πάλι από μία ήττα στις λεπτομέρειες από τον Παναθηναϊκό. Δυστυχώς στα τελευταία λεπτά δεν καταφέραμε για ακόμα μία φορά να πάρουμε τη νίκη. Δείξαμε ότι κάτι μας λείπει στις κρίσιμες επιθέσεις. Ήταν ένα καλό τεστ γιατί δείξαμε ότι βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση.

Δουλεύουμε πολύ σκληρά και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα είναι να κοιτάξουμε να καταφέρουμε πως μπορούμε να πάρουμε αυτά τα ματς. Προχωράμε.

Πλέον κοιτάμε το αυριανό ματς με τον Αρκαδικό που έρχεται στο ΟΑΚΑ για να κερδίσει γιατί με νίκη παραμένει στην κατηγορία. Για εμάς είναι ματς που δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, ωστόσο, όπως έχουμε ξαναπεί δεν διαλέγουμε παιχνίδια και πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι 150%.

Να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, να βγάλουμε ενέργεια και να καταφέρουμε έχουμε ένα εύκολο απόγευμα, καθώς υπερτερούμε σε ποιότητα από την ομάδα του Αρκαδικού, χωρίς να θέλω να την υποτιμήσω.

Θα είναι ένα καλό τεστ ενόψει πλέι - οφ που περιμένουμε να δούμε ποιος είναι ο αντίπαλος μας ανάμεσα στην Κηφισιά και τον ΠΑΟΚ, να περάσουμε στην τετράδα που ήταν ο αρχικός μας στόχος και στη συνέχεια να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Best of internet