Δύσκολη η παραμονή του Γκασόλ στους Μπουλς

Δύσκολη η παραμονή του Γκασόλ στους Μπουλς

Δύσκολη η παραμονή του Γκασόλ στους Μπουλς

bet365

Ολοένα και μειώνονται οι πιθανότητες να παραμείνει ο Πάου Γκασόλ παίκτης των Σικάγο Μπουλς και την επόμενη σεζόν.

Ο Ισπανός σέντερ, ο οποίος το καλοκαίρι του 2014 υπέγραψε για 2+1 χρόνια με μειωμένες αποδοχές στους Μπουλς, είναι απόλυτα απογοητευμένος από το γεγονός πως η ομάδα του δε θα μπει (κατά πάσα πιθανότητα) στα playoffs του ΝΒΑ και σε δηλώσεις του εμφανίστηκε προβληματισμένος σχετικά με το μέλλον του.

«Θα κάνω μια αξιολόγηση όσων πρέπει να εκτιμηθούν όταν έρθει η ώρα, αλλά ο τρόπος με τον οποίον η ομάδα ανταπεξήλθε στις προσδοκίες και ο τρόπος που ολοκληρώσαμε τη σεζόν δεν ήταν ιδιαίτερα καλός, αλλά απογοητευτικός», είπε αρχικά ο Γκασόλ.

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που σημειώσει τουλάχιστον 15 πόντους ο Σπανούλης στο Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Τον προηγούμενο μήνα ο Γκασόλ είχε δηλώσει πως θα επιλέξει να κάνει opt-out από τον τρίτο χρόνο του συμβολαίου του, ωστόσο επιθυμία του θα ήταν να υπογράψει νέο συμβόλαιο με νέους όρους στους Μπουλς.

Παρόλα αυτά, το γεγονός πως η ομάδα του Σικάγο θα μείνει εκτός playoffs για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2007-08 φαίνεται πως θα επηρεάσει πολύ την απόφασή του.

«Είναι άσχημο να τελειώνεις τη σεζόν με αυτόν τον τρόπο. Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αλλά όπως ξέρουμε, είμαστε σε μια απίστευτα δύσκολη θέση», είπε τέλος ο Γκασόλ.

 

NBA Τελευταία Νέα