Φελντέιν: «Έπρεπε να "πιεστεί" το πρόγραμμα»

Φάνης Παναγιώτου
Φελντέιν: «Έπρεπε να "πιεστεί" το πρόγραμμα»

bet365

Ο Τζέιμς Φελντέιν σχολίασε το... πιεσμένο πρόγραμμα του Παναθηναϊκού κι αναφέρθηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κηφισιά (09/04, 17:00) την τελευταία της κανονικής περιόδου στη Basket League.

Το blog του φόργουορντ του Παναθηναϊκού στο esake.gr:

Γειά σας.

Οι υποχρεώσεις είναι συνεχείς και θα πρέπει να βρισκόμαστε σε ετοιμότητα. Αμέσως μετά την επιστροφή μας από την Τουρκία έχουμε έναν αγώνα για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος...

Έπρεπε να "πιεστεί" το πρόγραμμα γιατί αρχίζουν και οι υποχρεώσεις μας στα πλέι οφ στην Ευρωλίγκα. Ήδη γνωρίζουμε τον αντίπαλο μας όπως και το ότι η επόμενη εβδομάδα θα μας βρει στην Ισπανία.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά... Γιατί μπροστά μας έχουμε τον αγώνα με την Κηφισιά.

Όταν βρίσκεσαι σε μια τέτοια κατάσταση εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να δίνεις κίνητρο στον εαυτό σου. Να καταλαβαίνεις ότι τώρα που αρχίζουν οι κρίσιμες υποχρεώσεις οφείλεις να έχεις την ετοιμότητα και τη συγκέντρωσή σου στο μέγιστο επίπεδο.

Οι αντίπαλοί μας είναι καλοί, δε βρίσκονται τυχαία τόσο ψηλά στη βαθμολογία ούτε κι έχουν πετύχει συμπτωματικά τόσες σπουδαίες νίκες. Για εμάς είναι ένα σκληρό παιχνίδι που θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε. Πρέπει ενόψει πλέι οφ να λειτουργούμε ιδανικά, σαν ένας άνθρωπος, σε όλες τις υποχρεώσεις μας.

Αυτό θέλουμε να κάνουμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε για τον απλούστατο λόγο ότι εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου..

J.F.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα