Απίθανο buzzer beater σε αγώνα παιδικού! (vid)

Φάνης Παναγιώτου
Απίθανο buzzer beater σε αγώνα παιδικού! (vid)

bet365

Η Ακαδημία Αθηνών ισοφάρισε σε 2-2 τη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ, με τον Νίκο Παπαγεωργίου να γράφει το τελικό 62-59 με ένα απίθανο τρίποντο!

Το ματς ήταν στην ισοπαλία κι η Ακαδημία Αθηνών είχε την τελευταία επίθεση. Η μπάλα πήγε στον Νικόλα Παπαγεωργίου, ο οποίος εκτέλεσε από πολύ μακρινή απόσταση και με ταπλό έγραψε το τελικό 62-59!

Απίθανη φάση, που αποτελεί ακόμα μία απόδειξη πως οι φετινοί τελικοί ανάμεσα στην TeleUnicom BAC και τον Δούκα είναι από τους πιο συναρπαστικούς των τελευταίων ετών!

Πλέον, η σειρά είναι στο 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε 5ο τελικό. Όσο για το απίστευτο buzzer beater; Απλά, πατήστε το play και δείτε τη φάση...

Ακαδημία 62
Δούκας 59

Διαιτητές: Πόντας, Ραχιώτης
Δεκάλεπτα: 10-14, 22-36, 35-46, 62-59.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ (Παταβούκας, Μπότης): Δήμος, Ηλιόπουλος Δ. 8, Νάσσου, Γιαννόπουλος 8, Ηλιόπουλος Ν., Κόλτηρης 7 (1), Προίσκος 9 (1), Αρσενόπουλος 11 (3), Λουκαΐτης, Παπαγεωργίου 13 (3), Γκικαπέππας, Καραγιώργης 6.
ΔΟΥΚΑΣ (Μπακογεώργος, Tελάκης): Καψής, Τσουργιάννης 13, Τσικόπουλος, Σακελλαρίου 13 (3), Ρογκαβόπουλος 11, Περίδης, Παππάς, Μπότσι 18 (2), Βερτζάγιας 4, Τσακίρης, Ορφανόπουλος, Κιόρρι.

Δείτε το φοβερό buzzer-beater του Νικόλα Παπαγεωργίου, στην τελευταία επίθεση του δεύτερου τελικού των play-off της Α' κατηγορίας Παίδων της ΕΣΚΑ στο κλειστό της Ελληνογερμανικής, που χάρισε στην ομάδα μας τη νίκη με 62-59, οδηγώντας τη σειρά σε 5ο και τελευταίο ματς! Σύντομα θα ακολουθήσει και το βίντεο με τα highlights του συναρπαστικού αγώνα!Κάντε like στην σελίδα μας και ακολουθήστε μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα της TeleUnicom BAC!

Δημοσιεύτηκε από TeleUnicom BAC στις Παρασκευή, 8 Απριλίου 2016
 

Τελευταία Νέα