Τ-Έλιοτ Ουίλιαμς! (vids)

Γιάννης Ράμμας
Τ-Έλιοτ Ουίλιαμς! (vids)
Έντεκα συμμετοχές, 10 διψήφιες εμφανίσεις, 7 φορές πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού. Πώς να μη συζητά ήδη μαζί του την επέκταση της συνεργασίας τους; Το gazzetta.gr γράφει για τον Έλιοτ Ουίλιαμς.

Όταν αποκτήθηκε (9/2), ήταν πρώτος σκόρερ της D-League (Σάντα Κρουζ Ουόριορς) με 28,4 πόντους σε 21 συμμετοχές. Πλέον είναι σχεδόν πάντα του Παναθηναϊκού. Και παρότι η στατιστική του ήταν αδύνατον να 'ναι ίδια, ίσως σε αναλογία κάνει ακόμη περισσότερα. Πώς αλλιώς να εξηγηθούν οι πρόωρες συζητήσεις για νέο συμβόλαιο;

Ο Έλιοτ Ουίλιαμς προστέθηκε στο ρόστερ σε μία δύσκολη περίοδο για τον Παναθηναϊκό, αλλά το υψηλό μπασκετικό (και μη) IQ τον έχει βοηθήσει στη σχεδόν άμεση προσαρμογή στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Σίγουρα μαθαίνει ακόμα, αλλά ήδη έχει προσφέρει πολλά περισσότερα απ' όσα θα περίμενε κανείς.

Το γρήγορο πρώτο βήμα κι η ικανότητα να διεισδύει στη ρακέτα τον έχουν αναδείξει σε μόνιμο πρωταγωνιστή εντός κι εκτός συνόρων και δεν είναι τυχαίο πως σε 11 συμμετοχές ήταν 10 φορές διψήφιος (5π. vs. Τσεντεβίτα) και τις 7 πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού. Το γεγονός πως δε δίστασε να πάρει κρίσιμες επιθέσεις (κι ευστόχησε) με τη Νταρουσάφακα (τρίποντο για το 84-84 στα -26", αμυντικό ριμπάουντ στα -6" και 2/2 ελεύθερες βολές για το τελικό σκορ 84-86 στα -2") και την ΑΕΚ (τους τελευταίους 8 πόντους) τον καθιστούν τον go-to guy του Παναθηναϊκού, ο οποίος ευελπιστεί σε ανάλογες εμφανίσεις στο υπόλοιπο των υποχρεώσεών του σε Α1 & Ευρωλίγκα.

Δείτε τη μέχρι τώρα στατιστική του 26χρονου Αμερικανού γκαρντ/φόργουορντ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.