Κοντά στη Μακάμπι Τσίρμπες & Μίλερ

Φάνης Παναγιώτου
Κοντά στη Μακάμπι Τσίρμπες & Μίλερ
Μάικ Τσίρμπες και Κουίνσι Μίλερ εντυπωσιάζουν με τον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο φαίνεται πως το μέλλον τους βρίσκεται στο Ισραήλ.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είχε φέτος μία απογοητευτική χρονιά και στόχος της είναι από την επόμενη να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο. Στο πλαίσιο αυτό έχουν ήδη αρχίσει να ακούγονται τα πρώτα ονόματα στο μεταγραφικό παζάρι, με τους Σέρβους να αναφέρουν πως οι Μάικ Τσίρμπες & Κουίνσι Μίλερ βρίσκονται πολύ κοντά στο Ισραήλ.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συμβόλαιο τριών ετών με τον Γερμανό σέντερ, ενώ στον Αμερικανό έχει προταθεί συνεργασία δύο ετών, με option μετά την πρώτη χρονιά, αφού η επιθυμία του Μίλερ να επιστρέψει στο ΝΒΑ είναι δεδομένη. Μάλιστα, αναφέρεται πως οι απολαβές των δύο θα ξεπεράσουν το ένα εκατομμύριο δολάρια ανά χρόνο!Ίσως όχι άδικα, αν κοιτάξει κανείς τους αριθμούς των δύο παικτών.

Ο Τσίρμπες μετράει 131. πόντους (62.6% στα δίποντα) και 6.5 ριμπάουντ σε 25:23 λεπτά κατά μέσο όρο, ενώ ο Μίλερ έχει 14.2 πόντους - 5.9 «σκουπίδια» σε 28:26 ανά συμμετοχή.