Αργυρόπουλος: «Θα είμαι πάντα εδώ γύρω»

Αργυρόπουλος: «Θα είμαι πάντα εδώ γύρω»
Ο Νίκος Αργυρόπουλος εξέφρασε τα έντονα συναισθήματά του αφού πλησιάζει το τέλος της καριέρας του.

Ήταν ο βασικός πρωταγωνιστής του αγώνα αφού τιμήθηκε από όλους. Ο Νίκος Αργυρόπουλος εμφανώς συγκινημένος εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου.

Ο αρχηγός του Απόλλωνα αρχικά αναφέρθηκε στο ματς με τον Ολυμπιακό... «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόουτς Σφαιρόπουλο για τα λόγια που είπε. Είναι τεράστια τιμή για εμένα ότι συνεργάστηκα με έναν εξαιρετικό προπονητή και άνθρωπο σαν εκείνον. Ο Ολυμπιακός άξιζε τη νίκη, του αξίζουν συγχαρητήρια. Πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη του πρώτου ημιχρόνου, όταν κάνεις τόσα λάθη απέναντι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, μπορεί να σε διαλύσει. Στο ημίχρονο, είπαμε αυτά που έπρεπε να πούμε. Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες και σε δύο επιθετικά ριμπάουντ που πήρε ο Ολυμπιακός και χάσαμε εμείς. Εμείς θα πρέπει και στο επόμενο παιχνίδι να είμαστε και στα δύο ημίχρονα καλοί. Ένα ημίχρονο ποτέ δεν είναι αρκετό».

Στη συνέχεια μίλησε για τις τιμές που δέχτηκε πριν το τζάμπολ... «Ελπίζω να χρειαστεί να έρθει ξανά ο Ολυμπιακός στην Πάτρα, εύχομαι να μην ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι μπροστά στον κόσμο. Η ατμόσφαιρα αυτή είναι κάτι που θα μου λείψει. Εύχομαι το γήπεδο να είναι πάντα γεμάτο γιατί ο κόσμος είναι η δύναμη της ομάδας. Εγώ μένω ένα χιλιόμετρο από το γήπεδο, τους είπα θα είμαι πάντα εδώ γύρω. Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου, τώρα θέλω να μπούμε στα play off, να τελειώσει η χρονιά και μετά έχουμε να κάνουμε πολλές συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας με τους οποίους γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα