Ουίλιαμς: «Ρωτήστε τη διοίκηση»

Ουίλιαμς: «Ρωτήστε τη διοίκηση»

Ουίλιαμς: «Ρωτήστε τη διοίκηση»
Μονάχα τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων σκέφτεται ο Έλιοτ Ουίλιαμς, ο οποίος σε ερώτηση για την ανανέωση του συμβολαίου του... πέταξε το μπαλάκι στη διοίκηση.

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις τόσο εντός, αλλά κυρίως εκτός συνόρων με την φανέλα του «τριφυλλιού» παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Goal» και μεταξύ άλλων τόνισε πως είναι ευτυχισμένος στην Ελλάδα.

Για την ζωή του στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό:
«Είμαι ευλογημένος που βρίσκομαι σε μία τόσο μεγάλη ομάδα και φυσικά μου αρέσει όσο τίποτα και η ζωή εδώ. Οταν μου είπαν ότι με θέλει ο Παναθηναϊκός και έμαθα ότι είναι από τις ομάδες-σύμβολα του ευρωπαϊκού μπάσκετ, δεν το σκέφτηκα καθόλου και αποφάσισα να έρθω. Είμαι ευτυχισμένος εδώ. Μου αρέσουν τα πάντα. Η ομάδα, η διοίκηση, το προπονητικό τιμ, οι παίκτες, οι συνθήκες και ο απίστευτος κόσμος».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του:
«Αυτό είναι κάτι που πρέπει να ρωτήσετε τη διοίκηση. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η συνέχεια που μας περιμένει. Είμαι συγκεντρωμένος στα πλέι οφ της Euρωλίγκας και του πρωταθλήματος. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο»

Για τους επόμενους στόχους:
«Μετά τη νίκη επί της Τσεντεβίτα, περάσαμε στα playoffs και είναι σπουδαίο αυτό. Στόχος μας είναι το final 4, αλλά θα πάμε βήμα-βήμα. Οποιος και αν είναι απέναντί μας στα playoffs, εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να τον αποκλείσουμε».