Σερέλης: «Ζούμε ένα... όνειρο!»

Σερέλης: «Ζούμε ένα... όνειρο!»

bet365

Το Λαύριο διανύει μία χρονιά όνειρο, σύμφωνα με τον Χρήστο Σερέλη που μοίρασε συγχαρητήρια.

Ο τεχνικός του Λαυρίου ανέφερε μετά την ήττα από τα Τρίκαλα: «Εμείς σήμερα είμαστε χαρούμενοι στην ουσία και μαθηματικά εδώ και δύο -τρεις εβδομάδες είμαστε αρκετά χαρούμενοι με τις νίκες που έχουμε κάνει, σήμερα μαθηματικά σφραγίσαμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Είναι στην ουσία ένα όνειρο που ζούμε εδώ στο Λαύριο τον τελευταίο χρόνο από τον Σεπτέμβριο εδώ και 8 μήνες περίπου από τον Σεπτέμβρη που μάθαμε ότι θα παίξουμε στην Α1. Νομίζω ότι αποδείξαμε ότι είμαστε μία ομάδα που άξιζε να ανέβει από πέρυσι από την Α2 στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ και καταφέραμε και γεμίσαμε το γήπεδο σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια. Δείξαμε στον κόσμο ότι κάναμε κάτι πολύ καλό, μας βοήθησε και ο κόσμος έσπρωξε την ομάδα σε πάρα πολλά παιχνίδια κάνω στην ουσία μία αναδρομή τώρα, μας βοήθησε ακόμα και όταν τα παιχνίδια δεν πήγαιναν καλά τα παιχνίδια όπως το σημερινό. Στο οποίο τα Τρίκαλα ξέφυγαν γύρω στους 12 πόντους, μας βοηθήσαν να επιστρέψουμε άσχετα αν το αποτέλεσμα δεν ήταν νικηφόρο, αλλά νομίζω πως μόνο χαρά μπορούμε να έχουμε γιατί τελειώνει η σαιζόν εντός έδρας για εμάς από την πορεία που κάναμε.

Τώρα να πούμε δύο λόγια για το παιχνίδι ήταν ξεκάθαρο ότι η μία ομάδα έπαιζε την επιβίωση της, σίγουρα το κίνητρο είναι πάρα πολύ μεγαλύτερο από το κίνητρο που έχει μία ομάδα η οποία όσο και αν προσπαθούν όλοι μέσα στην ομάδα να πούνε παιδιά δεν έχουμε σωθεί ακόμα μαθηματικά και τελικά φάνηκε ότι η ομάδα έχει σωθεί. Δεν μειώνω σε καμία περίπτωση τη νίκη της ομάδας των Τρικάλων η οποία ήταν δίκαιη, απλά θεωρώ ότι δεν είχαμε το μυαλό μας συγκεντρωμένο 100% και στα 40 λεπτά στο παιχνίδι.

Του χρόνου θα είμαστε πλέον αντίπαλοι με τα Τρίκαλα, θα τελειώσω κάνοντας μία αναφορά στους παίχτες η οποίοι αν και ήταν νέοι στην Α1 νομίζω ότι τα πήγανε θαυμάσια πρέπει να τους δώσω συγχαρητήρια. Έκανα μία πάρα πολύ καλή προσπάθεια και σε όλους τους ανθρώπους που ήταν μέσα στην ομάδα για πρώτη φορά και αυτοί νέοι, όλο το σταφ και όλοι οι φροντιστές τα πάντα όποιος και αν υπήρχε μέσα στην ομάδα έζησε πραγματικά μία καταπληκτική χρονιά και πραγματικά δεν ξέρω κατά πόσο αυτή τη χρονιά τη φετινή ακόμα και αν μείνει και του χρόνου η ομάδα στην Α1 θα μπορέσουνε να την ζήσουν και να καταλάβουνε τι έχει γίνει φέτος σε αυτό το πρωτάθλημα για την ομάδα μας.

Μετά από 10 χρόνια σε όλες τι κατηγορίες τι να συζητήσουμε για παραμονή μου στον πάγκο... Λαύριο και του χρόνου εννοείται!

Στις 11 Απριλίου θα γίνει άλλη μία κίνηση φιλανθρωπική της ομάδας μας. Η διοίκηση έχει δείξει ότι σε όλες αυτές τις κινήσεις είναι πάρα πολύ ευαισθητοποιημένη κάνει τα πάντα και νομίζω αυτό που είπε ο κόουτς πριν από λίγο βλέπετε ότι εδώ πέρα είναι μία γιορτή το παιχνίδι εδώ σε πολύ φίλαθλη ατμόσφαιρα και ο κόσμος βοηθάει από το υστέρημα του πραγματικά όλοι γνωρίζουμε και τα προβλήματα που έχει το Λαύριο σαν πόλη και μόνο όταν έχεις πρόβλημα εσύ ο ίδιος καταλαβαίνεις το πρόβλημα του άλλου».

Ο Μιχάλης Περράκης με τη σειρά του: «Θέλω να δώσω και εγώ συγχαρητήρια στην ομάδα των Τρικάλων, έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι. Δυστυχώς εμείς δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι όσο θα έπρεπε για να κερδίσουμε και μας αφήνει μία μικρή πίκρα που δεν ευχαριστήσαμε το κοινό μας, που είναι πραγματικά ο 6ος παίχτης σε όλο το πρωτάθλημα. Θέλαμε λίγο να τους γλυκάνουμε, δυστυχώς δεν έγινε πιστεύω όμως όταν αύριο θα το σκεφτούμε λίγο καλύτερα καταφέραμε ένα τεράστιο στόχο, κάναμε μία μεγάλη υπέρβαση για την ομάδα για την πόλη.

Ήταν πολύ δύσκολη χρονιά ήταν ο μοναδικός μας στόχος το λέγαμε σε κάθε παιχνίδι, παίρναμε το ένα παιχνίδι μετά το άλλο, τους τελικούς που χρειαζόμασταν, καταφέραμε μείναμε στην κατηγορία. Τώρα το μυαλό μας είναι στο επόμενο ματς έχουμε άλλο ένα και θα πάμε όσο σοβαροί γίνεται να δώσουμε το 100% και αν καταφέρουμε να το πάρουμε θα είναι πάρα πολύ καλό και μετά να ξεκουραστούμε για να γίνει ο σχεδιασμός για την καινούργια χρονιά.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο που ήταν πραγματικά ο 6ος παίχτης και στα εντός έδρας παιχνίδια ήταν παραπάνω από 60% η επιτυχία μας. Φυσικά έχουμε στις 11 Απριλίου άλλο έναν αγώνα αλλά πολύ πιο σημαντικό από αυτόν τον αγώνα, ίσως ο πιο σημαντικός γιατί είναι για φιλανθρωπικό σκοπό για τα παιδιά από την «ΦΛΟΓΑ» πολύ σημαντική κίνηση αυτή, μακάρι όλες οι ομάδες να μπορούσαν να το κάνουν αυτό, εμείς έχουμε την χαρά, μας δίνεται η χαρά και η δυνατότητα να προσφέρουμε ότι μπορούμε ο καθένας και η ομάδα μας φυσικά και περιμένουμε τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο γιατί τα λεφτά πάνε σε πολύ σημαντικό σκοπό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα