Φλεβαράκης: «Θα αποχωρήσω από τα Τρίκαλα»

Φλεβαράκης: «Θα αποχωρήσω από τα Τρίκαλα»

bet365

Τα Τρίκαλα «σφράγισαν» την παραμονή τους κι όπως γνωστοποίησε ο Κώστας Φλεβαράκης θα αποχωρήσει από τη ομάδα στο τέλος της σεζόν.

Ο τεχνικός των Τρικάλων ανέφερε στην κάμερα της Nova μετά τη νίκη στο Λαύριο: «Μετά από τόσα χρόνια, είμαι από αυτούς που έχουν το δικαίωμα να πουν πως έχουν κουραστεί από τέτοιες μάχες. Είμαι πολύ περήφανος, γιατί δούλεψα με παιδιά χωρίς εικόνες κι ιδιαίτερες εμπειρίες. Έχουμε πάρει μεγάλη αγάπη από την πόλη των Τρικάλων και όλα αυτά τα έχουμε εισπράξει. Όντως, θα αποχωρήσω».

Στη συνέχεια ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου: «Νομίζω ότι σήμερα είναι μία άλλη μέρα για την ομάδα των Τρικάλων Bc Aries, γιατί σε ένα παιχνίδι που κατά την διάρκεια του αντιμετωπίσαμε πάρα πολλές αντιξοότητες, όπως θα έλεγα είναι φωτογραφία ακριβής όλης της σαιζόν με πάρα πολλές αντιξοότητες, η ομάδα κατάφερε απέναντι σε έναν πολύ ανταγωνιστικό αντίπαλο, μια ομάδα από τις ευχάριστες εκπλήξεις του δεύτερου γύρου, να πετύχουμε μία νίκη που είναι πολύ σημαντική και να σφραγίσουμε μία παραμονή. H οποία για μένα αξίζει όσο και οι δύο προηγούμενες μαζί και θεωρώ ότι με τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε στον δεύτερο γύρο αυτή η παραμονή θα έλεγα ισοδυναμεί με υπέρβαση.

Από εκεί και πέρα θέλω όλο τον κόσμο να έρθει να πανηγυρίσει με τα παιδιά το άλλο Σάββατο να δώσουμε τα πάντα για τη νίκη στο τελευταίο ματς. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στο Λαύριο για εντυπωσιακή πορεία που έχει κάνει και αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά έχει δείξει ότι είναι μία ομάδα η οποία από την αρχή μέχρι το τέλος. Είχε ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο νομίζω αν εξαιρέσεις ένα παιχνίδι εκείνο το περιβόητο με τον Ολυμπιακό η ομάδα είχε μία πάρα πολύ καλή εικόνα, συνεχώς κοίταζε να ενισχύεται. Μία ομάδα που κοίταξε μέχρι το τέλος το καλύτερο τους αξίζουν συγχαρητήρια όπως και τον κόσμο γιατί, αυτό το χειροκρότημα που έδωσε στο τέλος εκτός από την ομάδα και σε εμάς που κερδίσαμε σήμερα. Νομίζω και αυτά πρέπει να τα λέμε ήταν πάρα πολύ σημαντικό, γιατί αυτή τη φίλαθλη ατμόσφαιρα χρειάζονται τα Ελληνικά γήπεδα.

Συγχαρητήρια σε όλους και πραγματικά για τα παιδιά είμαι πολύ περήφανος που σε μία τόσο δύσκολη σαιζόν έδωσαν ότι είχαν και δεν είχαν για την παραμονή. Εύχομαι καλή συνέχεια και στον κόουτς και στην ομάδα του Λαυρίου».

Ο Γιώργος Τσιάρας από την πλευρά των παικτών: «Καταρχήν θέλω δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Λαυρίου που έχει κάνει μία πάρα πολύ καλή χρονιά φέτος, και θα μείνει και του χρόνου στην μεγάλη κατηγορία. Έπειτα θέλω να πω ότι είμαστε πολύ χαρούμενοι που πετύχαμε την εκτός έδρας νίκη εκεί που ψάχναμε από την πρώτη αγωνιστική και αυτή μας διασφαλίζει την κατηγορία. Τώρα ακούγονται πολλά σενάρια θα κερδίσουμε θα χάσουμε, εμείς πάμε να κερδίσουμε το τελευταίο παιχνίδι όπως έχουμε μάθει να κάνουμε σε όλο το πρωτάθλημα και αυτό μόνο μπορώ να υποσχεθώ σε όλους».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα