Μαρκόπουλος Χ.: «Δεν αντέξαμε»

Γιάννης Ράμμας
Μαρκόπουλος Χ.: «Δεν αντέξαμε»

bet365

Ο Χάρης Μαρκόπουλος εξήγησε τι πήγε στραβά για τον Κόροιβο στην ήττα απ' τον ΠΑΟΚ (92-78) στην Πυλαία κι όχι μόνο.

«Μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα έπρεπε να ανασυνταχθούμε. Έπρεπε να 'ρθουμε για τη νίκη, ήμασταν καλύτεροι, αλλά δώσαμε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να ξεφύγει με καλάθια στον αιφνιδιασμό. Γυρίσαμε και πήραμε διαφορά, αλλά δεν αντέξαμε, κάποιοι παίκτες κουράστηκαν και δεν είχαν καθαρό μυαλό. Θεωρώ ότι η διαφορά ήταν πλασματική. Θέλουμε τη νίκη στην τελευταία αγωνιστική για να 'χουμε ελπίδες παραμονής» είπε απ' την PAOK Sports Arena στη συνέντευξη Τύπου της 25ης αγωνιστικής της Α1 ο 34χρονος προπονητής του Κοροίβου, ο οποίος μίλησε και για...

...το πρόβλημα στη θέση του πόιντ γκαρντ: «Είχαμε έναν παίκτη που αποχώρησε και δεν υπάρχουν παίκτες στην αγορά όπως τους θέλαμε. Δεν είναι η θέση του Ουέμπστερ στον "άσσο". Θέλουμε να βρούμε χημεία για να 'μαστε ανταγωνιστικοί. Θέλουμε το αποτέλεσμα στην τελευταία αγωνιστική».

...το πώς έφτασε απ' το αρχικό 5-3 στο 7-18: «Δεν καταρρεύσαμε. Χάσαμε παιχνίδια στο τέλος. Το τι έγινε δεν είναι της παρούσης, να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε στο τέλος για να κρατηθούμε στην κατηγορία».

...την αναμέτρηση του με τον πατέρα του, Σούλη: «Δύσκολο παιχνίδι λόγω της αξίας του αντιπάλου, αλλά δεν θέλω να μιλήσω τώρα για την ιδιαιτερότητα».

...τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι είναι ικανός, αλλά, αν δεν είναι συγκεντρωμένος, μπορεί να χάσει από κάθε αντίπαλο. Είναι πλέον πιο συμπαγής και μ' ένα παιχνίδι την εβδομάδα πιο συγκεντρωμένος. Βάσει των συνθηκών είναι σημαντικό να πάρει την πέμπτη θέση. Σ' ένα παιχνίδι στα playoffs όλα γίνονται”.

...το αν τον απασχολούσαν στη διάρκεια τα υπόλοιπα αποτελέσματα: «Προσπαθήσαμε να μη σκεφτόμαστε το τι γινόταν στ' άλλα παιχνίδια. Τα αποτελέσματα εγώ τα έμαθα μετά απ' το παιχνίδι, δεν ξέρω το γινόταν στον πάγκο. Μακάρι να κάναμε καλύτερες επιλογές και να 'μασταν πιο κοντά στο τέλος».

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Γεωργάκης σχολίασε: «Δεν αρχίσαμε καλά, ο ΠΑΟΚ ξέφυγε, αλλά κάναμε ένα καλό τρίτο δεκαλεπτο. Στο τέταρτο ο ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας. Ελπίζουμε να 'μαστε καλύτεροι την επόμενη εβδομάδα (vs. Λαύριο στις 9/4, 17:00/novasports 2)».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα