Φελντέιν: «Δε σταματάμε εδώ...»

 Η πρόκριση στους «8» είναι μόνο η αρχή για τον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τον Τζέιμς Φελντέιν, με τον Δομινικανό να εκφράζει παράλληλα την επιθυμία να παραμείνει συμπαίκτης του και τη νέα χρονιά ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Φελντέιν: «Δε σταματάμε εδώ...»

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Είμαστε χαρούμενοι με την πρόκριση, θέλαμε τη νίκη, αλλά δεν σταματάμε εδώ. Είμαστε ενθουσιασμένοι, έχουμε συνηθίσει να νικάμε πλέον και θέλουμε περισσότερα. Θα πρέπει ακόμα να παλέψουμε για την 2η θέση και να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας. Νιώθω πως κανείς δεν μπορεί να μας νικήσει στην έδρα μας. Θα παίξουμε σκληρά στη Τουρκία και θα δούμε τι θα συμβεί».

Για την αναμέτρηση:«Νιώσαμε πολύ άνετα και σταματήσαμε να αποδίδουμε τόσο καλά. Ήταν μια καλή μάχη για την Τσεντεβίτα, που έπαιξε σκληρά. Θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι». 

Για τον Δημήτρη Διαμαντίδη:«Είναι απίστευτα τα όσα έχει κάνει ο Διαμαντίδης. Όλα τα βραβεία του είναι απίστευτα. Είναι θρύλος αν και δεν του αρέσει να μιλάει γι' αυτό. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ απ' όταν ήρθα εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον έχω συμπαίκτη, ελπίζω να είναι και εκείνος. Ελπίζω να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας και του χρόνου».