Λαρεντζάκης: «Ο δικός μας... τελικός»

Gazzetta team
Λαρεντζάκης: «Ο δικός μας... τελικός»

bet365

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης έγραψε blog με τις σκέψεις του για το ματς με την Κηφισιά.

Το blog του γκαρντ του Κολοσσού:

«Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Ερχόμαστε από ένα κακό παιχνίδι απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι η ΑΕΚ, όπου γνωρίσαμε μία πολύ βαριά ήττα. Δεν είχαμε καθόλου καλή απόδοση κόντρα σε μία τέτοια ομάδα και δυστυχώς ήρθε αυτό το αποτέλεσμα. Πλέον, τελειώνει η κανονική περίοδος, καθώς έχουμε μπει στην τελική ευθεία και ίσως αυτή η αγωνιστική κρίνει όλη την πορεία που θα έχουμε φέτος στο πρωτάθλημα και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την τελική μας κατάταξη. Είναι ένα παιχνίδι που εάν νικήσουμε τερματίζουμε έκτοι και αυτό σημαίνει πολλά για εμάς, καθώς θα είναι μία θέση πιο ψηλά από πέρυσι και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα για εμάς.

Τώρα, έχουμε μπροστά μας την Κηφισιά που είναι μία δυνατή ομάδα τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Διαθέτει καλούς παίκτες και γενικά είναι μια δουλεμένη ομάδα με καλό προπονητή. Όμως και εμείς έχουμε δουλέψει καλά για να φανούμε έτοιμοι στον “τελικό” που έχουμε να δώσουμε.

Το καλό για εμάς είναι πως υπάρχουν πιθανότητες να είμαστε όλοι μαζί. Το θετικό είναι ότι σιγά σιγά μπήκε ο ΜακΓκί, που μας έλειψε με την ΑΕΚ, ενώ μάλλον θα έχουμε και τον Λιούις, ο οποίος είχε και εκείνος κάποια προβλήματα.

Να εδραιωθεί στην οκτάδα των πλέι οφ θέλει ο Κολοσσός κόντρα στην Κηφισιά. Στο 1.55 προσφέρεται ο άσος στη Novibet.

Αυτό θα είναι και το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της φετινής κανονικής διάρκειας. Η κρισιμότητα του ματς είναι γνωστή, οπότε περιμένουμε τον κόσμο να έρθει για άλλη μία φορά να μας στηρίξει και μαζί να πανηγυρίσουμε μία νίκη, που θα μας πάει ακόμη πιο ψηλά.

Τα λέμε την επόμενη φορά»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα