Κασελάκης: «Κρίνεται η εξάδα στη Ρόδο»

ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΣΕΛΑΚΗ

Κασελάκης: «Κρίνεται η εξάδα στη Ρόδο»

Κασελάκης: «Κρίνεται η εξάδα στη Ρόδο»

Η αναμέτρηση μεταξύ Κολοσσού και Κηφισιάς κρίνει την παρουσία στην πρώτη «εξάδα» της βαθμολογίας σύμφωνα με τον Λεωνίδα Κασελάκη.

Αναλυτικά το blog του φόργουορντ της Κηφισιάς στο esake.gr...

«Γεια σας!

Το Σάββατο (2/4) αντιμετωπίζουμε τον Κολοσσό στη Ρόδο. Είμαστε στην προτελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου και υπάρχουν πολλά ανοικτά μέτωπα ακόμα τόσο για την είσοδο και την κατάταξη των πλει οφ όσο και για τη μάχη της σωτηρίας. Γι' αυτό και θεωρώ ότι φέτος το πρωτάθλημα είναι από τα πιο ανταγωνιστικά των τελευταίων ετών.

Το Σάββατο στη Ρόδο κρίνεται μια θέση στην εξάδα και βάση της εικόνας που είχε το πρωτάθλημα θεωρώ πως εμείς και ο Κολοσσός αξίζουμε να διεκδικήσουμε μια θέση σε αυτή. Ο Κολοσσός στην έδρα του κυρίως έχει παίξει πολύ καλό μπάσκετ και έχει κάνει μεγάλες νίκες. Είναι δεδομένο ότι αν τους αφήσουμε να βρουν ρυθμό το παιχνίδι θα γίνει πολύ δύσκολο για εμάς.

Είναι πολύ σημαντικό να ελέγξουμε τις κατοχές και να έχουμε καλή λειτουργία στην επίθεση ώστε να περιορίσουμε το τρανζίσιον παιχνίδι του Κολοσσού. Η συγκέντρωση και η υπομονή μας θα πρέπει να κινηθούν σε υψηλά στάνταρ αν θέλουμε να διεκδικήσουμε το ματς».

Best of internet