«Αφεντικό» ο Παναθηναϊκός!

«Αφεντικό» ο Παναθηναϊκός!

Gazzetta team
«Αφεντικό» ο Παναθηναϊκός!
Με συναρπαστικές αναμετρήσεις συνεχίζεται η δράση στα παρκέ της Ευρωλίγκας. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Τσεντεβίτα και θέλει να δείξει γι' ακόμα μία φορά πως μέσα στο ΟΑΚΑ είναι το... αφεντικό!

Οι «πράσινοι» ψάχνουν τη νίκη που θα συνεπάγεται πρόκριση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας, με το ματς να είναι ιστορικό λόγω... Δημήτρη Διαμαντίδη και τον άσο με περισσότερους από 20 πόντους να πληρώνει 2.25! Ο Παναθηναϊκός στο κατάμεστο ΟΑΚΑ είναι το μεγάλο φαβορί, ωστόσο όποιος πιστεύει ότι οι Κροάτες μπορούν να κάνουν το... μπαμ, δεν έχουν παρά να κάνουν ένα... χαλαρό ποντάρισμα στο 17.00 που πληρώνει η νίκη της Τσεντεβίτα!

Από εκεί και πέρα, το line στο σύνολο πόντων έχει τοποθετηθεί στους 154.5 πόντους, ενώ στοίχημα που μπορεί να πληρώσει καλά είναι η νίκη του Παναθηναϊκού σε όλες τις περιόδου, σημείο που τιμάται στο 1.80! Όσο για τα ειδικά των παικτών; Το over 14.5 του πολύ φορμαρισμένου Έλιοτ Ουίλιαμς βρίσκεται στο 1.85, όπως και το over 13.5 του Μίροσλαβ Ραντούλιτσα. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν ακόμα ο Νικ Καλάθης & ο Τζέιμς Γκιστ, ενώ από την πλευρά της Τσεντεβίτα ξεχωρίζουν οι Μπίλαν & Ουάιτ.

Το τζάμπολ της ημέρας θα γίνει στη Μόσχα. Εκεί όπου η ΤΣΣΚΑ του Δημήτρη Ιτούδη υποδέχεται τη Ζαλγκίρις Κάουνας κι είναι το μεγάλο φαβορί, με τον άσο στο -23.5 να πληρώνει το εξαιρετικό 2.45! Όσο για την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους; Όποιος πιστεύει στην έκπληξη μπορεί να ποντάρει στο 17.00 που πληρώνει το διπλό! Στα ειδικά των παικτών ξεχωρίζουν οι ασταμάτητοι φέτος Νάντο Ντε Κολό και Μίλος Τεόντοσιτς, ενώ ποντάρισμα ίσως αξίζει κι ο Ίαν Βουγιούκας, που τα πηγαίνει εξαιρετικά φέτος και το over 10.5 πληρώνει 1.85.

Συνέχεια στην Τουρκία, εκεί όπου η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται την Εφές. Ο άσος για την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς βρίσκεται στο 1.80, ενώ το διπλό για το σύνολο του Ντούσαν Ίβκοβιτς τιμάται σε αποδόσεις αουτσάιντερ και συγκεκριμένα στο 2.15! Όσο για το σύνολο πόντων; Το line έχει το τοποθετηθεί στους 158.5 πόντους και μπορεί να φτάσει στους 162.5 στις... επιπλέον επιλογές. Κι εδώ, όμως, κάποιος μπορεί να ξεφύγει από τα κλασικά στοιχήματα και να ποντάρει στα ειδικά των παικτών. Ντατόμε, Μπογκντάνοβιτς, Ερτέλ και Σάριτς μπορούν να πληρώσουν όσους τους εμπιστευτούν!

Φινάλε με το ντέρμπι της Ισπανίας ανάμεσα στη Λαμποράλ Κούτσα και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Βάσκοι βρίσκονται σε τιμές αουτσάιντερ και το 2.30 του άσου φαντάζει πολύ καλή επιλογή, ωστόσο ποντάρισμα μπορεί να γίνει και στους Μαδριλένους που πληρώνουν 1.70. Παιχνίδι μπορεί ακόμα να γίνει με τα επιπλέον χάντικαπ, τα επιπλέον σύνολα, όπως και τα ημίχρονα/τελικά σε πολύ καλές αποδόσεις. Ωστόσο, ούτε από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση απουσιάζουν τα ειδικά των παικτών, με τον Γιάννη Μπουρούση να πληρώνει 1.85 αν ξεπεράσει του 15 πόντους κόντρα στην πρώην ομάδα του, ενώ από τη Ρεάλ ξεχωρίζουν οι περιπτώσεις των Γιουλ και Αγιόν.