Ο Αλβέρτης θα βραβεύσει τον Διαμαντίδη!

Ο Αλβέρτης θα βραβεύσει τον Διαμαντίδη!

Νίκος Μαρούδας
Ο Αλβέρτης θα βραβεύσει τον Διαμαντίδη!
Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο μεγάλος Φραγκίσκος Αλβέρτης θα δώσει το βραβείο στον τεράστιο Δημήτρη Διαμαντίδη και την Παρασκευή το ΟΑΚΑ θα ζήσει ανεπανάληπτες στιγμές...

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι να έρθει η Παρασκευή και ο αγώνας του Παναθηναϊκού με την Τσεντεβίτα (21:45). Οι «πράσινοι» θα υποδεχθούν τους Κροάτες σε μια αναμέτρηση που πάνω από το αγωνιστικό, το οποίο έχει φυσικά τεράστιο ενδιαφέρον, καθώς με νίκη η ομάδα του Τζόρτζεβιτς προκρίνεται στα πλέι οφ, θα υπάρχει το συναίσθημα.

Ο λόγος ξεκάθαρος, καθώς η Ευρωλίγκα θα τιμήσει τον Δημήτρη Διαμαντίδη ως Euroleague Legend αφού έχει ανακοινώσει πως φέτος σταματάει το μπάσκετ και ο κόσμος θα γεμίσει κάθε εκατοστό του κλειστού, προκειμένου να αποθεώσει τον άνθρωπο που του έχει προσφέρει μεγάλες στιγμές. Η αγάπη των φίλων του «τριφυλλιού» προς το πρόσωπο του 3D είναι δεδομένη και ο αρχηγός των «πράσινων» θα την ζήσει σε αυτό το ματς και με το παραπάνω.

Η συγκίνηση στο ματς αυτό θα είναι ακόμα μεγαλύτερη, καθώς την βράβευση του Διαμαντίδη, θα κάνει ένας άνθρωπος-σημαία αυτής της ομάδας. Φυσικά μιλάμε για τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, ο οποίος θα παραδώσει το βραβείο της Ευρωλίγκας στον αρχηγό των «πρασίνων», σε μια μέρα που δύσκολα θα ξεχάσουν όσοι βρεθούν στο κλειστό του ΟΑΚΑ.