Κάλλιο...αργά!

Κάλλιο...αργά!

Κάλλιο...αργά!

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για την μία προσθήκη που ίσως τελικά γίνει στο μπάσκετ του ΑΡΗ για τα play off

Ο ΑΡΗΣ με τον Ολυμπιακό έχασε μία τεράστια ευκαιρία νίκης, αλλά στην ουσία το “θέλω” του το φώναξε και μάλιστα πάρα πολύ δυνατά. Ο ΑΡΗΣ φώναξε παρών και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο (μία δική του νίκη στα επόμενα δυο ματς ή ήττα της ΑΕΚ από ΠΑΟ) θα κλειδώσει την τρίτη θέση και θα αποκτήσει το πλεονέκτημα έδρας με όλους πλην ΟΣΦΠ, ΠΑΟ.

Υπάρχουν σφυρίγματα που χωράνε μεγάλη συζήτηση για το ματς με τον ΟΣΦΠ, υπάρχει το πεντακάθαρο καλάθι του Μακνιλ που δεν μετράει στο 62-62 (αλήθεια το ριπλέι στο μπάσκετ για ποιες φάσεις θα έπρεπε να το χρησιμοποιούμε), αλλά υπάρχει σαφέστατα και η ολιγωρία στο τρίποντο του Παπανικολάου ή οι λάθος επιθέσεις όταν η ομάδα πέρασε μπροστά.

Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες και είναι θετικό για μένα ότι οι παίκτες και ο προπονητής δεν έψαξαν δικαιολογίες στους ρέφερι. Ο αθλητής και 20-80 να είναι ο ρέφερι οφείλει να κάνει το παν από την δική του πλευρά για τη νίκη. Σφυρίγματα πάντα θα υπάρχουν, το θέμα είναι τι θα κάνεις εσύ ως αθλητής, ως προπονητής για να κερδίσεις ακόμα και αν οι...γκρι δεν βλέπουν και τόσο καλά.

Ο ΑΡΗΣ, λοιπόν, δείχνει ότι σε αυτά τα ματς (και το έδειξε και σε ορισμένα παιχνίδια στην Ευρώπη) κάτι του λείπει. Ειδικά κάτω από τα καλάθια φωνάζει για ενίσχυση-προσέξτε- όχι για να βγει τρίτος, αλλά για να διεκδικήσει με περισσότερες πιθανότητες νίκες από ΟΣΦΠ και ΠΑΟ. Αυτό δεν το λέω υποτιμώντας την ΑΕΚ. Ίσα-ίσα. Όταν την έχεις πάρει...αμπάριζα και στα 9 ματς έχεις 7 νίκες, μπορεί να χάσεις και ένα. Αν όμως αυτό το ένα σου κλέψει τους κόπους μιας χρονιάς;

Για αυτό μαθαίνω με χαρά ότι ο ΑΡΗΣ κινείται για την απόκτηση ενός ακόμα ψηλού που θα βοηθήσει στις...τιτανομαχίες στα play-off. O ΑΡΗΣ ήδη έχει κάνει μία προεργασία, αλλά θα περιμένει και τις επιλογές που θα προκύψουν από διάφορα ευρωπαικά πρωταθλήματα που φτάνουν στο τέλος τους. Έχει ένα περιθώριο μέχρι την έναρξη των play-off. Κάλλιο αργά παρά ποτέ που λέει και ο λαός και ας υπάρχουν ακόμα σκέψεις εντός της ΚΑΕ που σημειώνουν ότι η ομάδα μπορεί-όπως άλλωστε το απέδειξε μέχρι σήμερα- να πάρει την τρίτη θέση όπως είναι.

Επειδή όμως το διοικείν εστί προβλέπειν, ας ετοιμαζόμαστε για τον κοινοτικό σέντερ. Νομίζω επιβάλλεται σε κάθε περίπτωση...

ΥΓ1 Όσοι έχετε την διάθεση περάστε μία βόλτα από την Sportexpo στην ΔΕΘ από τις 31 Μάρτη ως τις 2 Απρίλη. Στο περίπτερο του AllAboutARIS.com θα φιλοξενήσουμε στην... ζούλα και το μεγαλύτερο αθλητικό ειδησεογραφικό site στην Ελλάδα και το blog του υπογράφοντα. Οπότε όσοι πιστοί...gazzettaκηδες προσέλθετε για να τα πούμε και από κοντά!

YΓ2 Η τοποθέτηση Λάσκαρη για τη νομική συνδρομή στον ΑΣ για το ποδόσφαιρο, αλλά και η σιγουριά Καρυπίδη για την εκκαθάριση πρέπει να μετουσιωθούν σε πράξεις...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!