Σπανούλης: «Όλα τα ματς είναι τελικοί»

Σπανούλης: «Όλα τα ματς είναι τελικοί»

Σπανούλης: «Όλα τα ματς είναι τελικοί»
Στον επόμενο... τελικό κόντρα στη Χίμκι αναφέρθηκε ο Βασίλης Σπανούλης σε δηλώσεις του για την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη της αγωνιστικής.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετικός κόντρα στον Άρη και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη, που την φέρνει ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου.

«Το σημαντικότερο είναι η νίκη της ομάδας που μας φέρνει ακόμη πιο κοντά στον στόχο μας που είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου», είπε αρχικά ο Βασίλης Σπανούλης.

«Αυτό είναι κάτι που μας χαροποιεί ως παίκτες καθώς έχουμε περισσότερα δυνατά παιχνίδια μέσα στη σεζόν», είπε αναφορικά με το φετινό πρωτάθλημα.

Για την ανάδειξή του σε MVP:
«Το σημαντικότερο είναι η νίκη της ομάδας που μας φέρνει ακόμη πιο κοντά στον στόχο μας που είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης της κανονικής περιόδου. Θέλουμε να έχουμε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας και έπρεπε να περάσουμε από την έδρα του Άρη. Πλέον συνεχίζουμε καθώς έχουμε δύο ματς μέχρι να τελειώσει η κανονική περίοδος. Όσο για την ανάδειξη μου σε MVP της αγωνιστικής, επαναλαμβάνω πως το σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Βοήθησα προς αυτή την κατεύθυνση και αυτό με χαροποιεί. Με χαροποιεί ακόμη περισσότερο όμως, ότι κερδίσαμε».

Για το ματς με τη Χίμκι:
«Στο ξεκίνημα της σεζόν, όταν μιλάμε για τους στόχους της χρονιάς, λέμε πως θέλουμε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι από τον Φλεβάρη και μετά. Δεν το λέμε τυχαία ούτε το λέμε απλά για να πούμε κάτι. Το αναφέρουμε γιατί έτσι είναι. Έχουμε μπει στην τελική ευθεία της σεζόν και πλέον όλα τα ματς είναι τελικοί. Όπως σωστά αναφέρατε, ήταν τελικοί τα ματς με Ρεάλ και Άρη, αλλά το ίδιο ίσχυε και για το ματς με τη Ζαλγκίρις, το ίδιο ισχύει και για το ματς με την Χίμκι όπως και για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Πάτρα. Πλέον, δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Οπότε η ομάδα πρέπει να είναι σωματικά και πνευματικά έτοιμη ανά πάσα στιγμή και σε κάθε αγώνα από εδώ και πέρα έως και τον τελευταίο της σεζόν»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα