Πιάνει δουλειά ενόψει Προολυμπιακού ο Μπαρνιάνι

Φάνης Παναγιώτου
Πιάνει δουλειά ενόψει Προολυμπιακού ο Μπαρνιάνι

bet365

Ο Ετόρε Μεσίνα υπολογίζει στον Αντρέα Μπαρνιάνι ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά που θα λάβει χώρα στο Τορίνο (4-10 Ιουλίου) κι ο τελευταίος θα ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις το επόμενο διάστημα.

Ο Αντρέα Μπαρνιάνι δεν έχει ομάδα μετά το τέλος της θητείας του στους Μπρούκλιν Νετς κι η ιταλική Ομοσπονδία ενημέρωσε επίσημα πως θα ξεκινήσει ατομικές προπονήσεις, καθώς ο Ετόρε Μεσίνα τον υπολογίζει ενόψει Προολυμπιακού...

Ο «Il Mago» θα προπονείται υπό τις οδηγίες των Marco Calvani και Francesco Cuzzolin στη Ρώμη, με τον Ετόρε Μεσίνα να τονίζει: «Είμαστε αισιόδοξοι πως αυτή η περίοδος προπονήσεων θα βοηθήσει τον Αντρέα Μπαρνιάνι να είναι έτοιμος στο ξεκίνημα της προετοιμασίας μας (σ.σ. 31 Μαϊου). Τα ματς της προετοιμασίας θα φέρουν τον Μπαρνιάνι στο επίπεδο που μπορεί να φτάσει, ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά, που είναι το... κλειδί του φετινού καλοκαιριού!»

*Θυμίζουμε πως η Εθνική μας ομάδα θα βρεθεί επίσης στο Τορίνο κι είναι μάλιστα αρκετά πιθανό η Ιταλία να είναι ο αντίπαλος μας για μία θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2016 (Ρίο).

 

ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Τελευταία Νέα