Λατρεία για Σπανούλη (vid)

Gazzetta team
Λατρεία για Σπανούλη (vid)
Στιγμές αθλητικού πολιτισμού έλαβαν χώρα στο «Nick Galis Hall» μετά το τέλος της αναμέτρησης ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό, καθώς δεκάδες φίλοι των «κιτρινόμαυρων» περίμεναν υπομονετικά τον Σπανούλη, προκειμένου να βγάλουν φωτογραφίες μαζί του και να τους υπογράψει αυτόγραφα.

Μπορεί κατά τη διάρκεια του αγώνα οι οπαδοί του Άρη να αποδοκίμασαν με υβριστικά συνθήματα τον Βασίλη Σπανούλη, ωστόσο μετά το τέλος της αναμέτρησσης το κλίμα ήταν εντελώς διαφορετικό.

Κατά τη διάρκεια της αποχώρησης της αποστολής του Ολυμπιακού από το «Νick Galis Hall», δεκάδες φίλοι του Άρη περίμεναν υπομονετικά τον αρχηγό των «ερυθρολεύκων» προκειμένου να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν αυτόγραφα, δημιουργώντας μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.

Μάλιστα ενδεικτικό του ευχάριστου κλίματος ήταν και το γεγονός πως ο Κώστας Παπανικολάου δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και βλέποντας της εκδηλώσεις λατρείας προς το πρόσωπο του Βασίλη Σπανούλη, αποφάσισε, με χιουμοριστική διάθεση, να βγάλει και ο ίδιος μια αναμνηστική selfie με τον συμπαίκτη του, προκαλώντας πολλά χαμόγελα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα