Μέξας: «Δεν είχαμε εικόνα ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο»

Μέξας: «Δεν είχαμε εικόνα ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο»

bet365

Ο Κώστας Μέξας δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στο Λαύριο.

Ο προπονητής των Πατρινών μετά τη λήξη του αγώνα ανέφερε πως, «Ήταν εξ αρχής ένα δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα η οποία βρίσκεται σε πολύ καλό ρυθμό, προερχόταν από μία πολύ μεγάλη νίκη εκτός έδρας. Εμείς παρόλο που ξεκινήσαμε καλά συγκεντρωμένοι χάσαμε γρήγορα το ρυθμό μας κάναμε πάρα πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε 13 στο πρώτο ημίχρονο τα οποία τα περισσότερα κατέληξαν σε αιφνιδιασμούς, σε φάουλ, σε τρίποντα τα οποία έδωσαν πολύ εύκολους πόντους στην ομάδα του Λαυρίου πήρε ψυχολογία μέσα από αυτή την κατάσταση. Προσπαθήσαμε με την ζώνη να γυρίσουμε λίγο το μομέντουμ του αγώνα τα καταφέραμε αλλά ακόμα και εκεί δεν τελειώσαμε όπως έπρεπε το ημίχρονο σε κάποιες καταστάσεις που είχαμε την ευκαιρία να τελειώσει το ημίχρονο με πολύ μικρότερη διαφορά από τους εννέα πόντους.

Νομίζω στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα μας ήταν απογοητευτική, δεν είχαμε εικόνα ομάδας μέσα στο γήπεδο, αντίθετα το Λαύριο ήταν πολύ αποφασιστικό συγκεντρωμένο πέτυχε και δύο-τρία μεγάλα καλάθια σε καθοριστικές στιγμές για το μομέντουμ του παιχνιδιού και κέρδισε απόλυτα δίκαια. Συγχαρητήρια στο Λαύριο για την πορεία του μέχρι τώρα που είναι πάρα πολύ καλή και στον κόουτς και καλή συνέχεια».

Ο Φώτης Λαμπρόπουλος τόνισε... «Σήμερα ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, το ξέραμε, μπήκαμε σχετικά καλά αλλά μετά από τρία -πέντε λεπτά δεν είχαμε τις σωστές λύσεις επιθετικά κυρίως και μέχρι το πρώτο ημίχρονο είχαμε κάνει αρκετά λάθη και το Λαύριο πίεσε αρκετά, πίεσε σε όλο το γήπεδο δεν βρήκαμε τότε τα πατήματα μας στο σκοράρισμα στην άμυνα και έτσι πήγε το δεύτερο ημίχρονο και δεν προσπαθήσαμε τόσο για να γυρίσουμε το ματς. Συνεχίζουμε για το επόμενο ματς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα