Φλεβαράκης: «Ό,τι ίσχυε πριν για την παραμονή, ισχύει και τώρα»

ΤΡΙΚΑΛΑ BC-ΠΑΟΚ 79-88

Φλεβαράκης: «Ό,τι ίσχυε πριν για την παραμονή, ισχύει και τώρα»

Φλεβαράκης: «Ό,τι ίσχυε πριν για την παραμονή, ισχύει και τώρα»

Τα Τρίκαλα BC δεν τα κατάφεραν με τον ΠΑΟΚ (79-88) κι ο Κώστας Φλεβαράκης εξήγησε πώς έχει η κατάσταση για την ομάδα του.

«Νομίζω ότι για το σημερινό (26/3) παιχνίδι δε μπορούμε να πούμε πολλά, την μεγάλη προσπάθεια την έκαναν τα παιδιά, αλλά πιστεύω πως, όταν ο ΠΑΟΚ είναι σε μία κατάσταση, όπως ήταν σήμερα (26/3), για ομάδες του δικού μας επιπέδου είναι δύσκολα, πάρα την μεγάλη προσπάθεια που κάναμε για να μπορέσουμε να πετύχουμε κάτι περισσότερο. Ο ΠΑΟΚ σήμερα (26/3) ήταν πάρα πολύ καλός, χωρίς να έχει καμία σχέση με την ομάδα των τελευταίων εβδομάδων, όλοι οι παίκτες του ήταν έτοιμοι, ακόμη κι αυτοί που μπήκαν απ' τον πάγκο, στα μεγάλα σουτ. Νομίζω ότι, ακόμη κι όταν φτάσαμε στους 5 πόντους με υπερπροσπάθεια, ήταν εκεί για να πετύχουν τα μεγάλα σουτ, που τους βοήθησαν να ξεφύγουν. Εμείς σίγουρα είμαστε σε μία κατάσταση που ό,τι θέλαμε στα τελευταία δύο παιχνίδια αυτό ισχύει και τώρα, πρέπει να παλέψουμε για να πετύχουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε, όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, δεν υπάρχει κανένα εύκολο και βλέπουμε ότι δεν υπάρχει κανένα παιχνίδι που να θεωρείται δεδομένο. Οι απουσίες μάς επηρέασαν αρκετά, δε ρίχνουμε ευθύνες σε κανέναν, πρέπει με ομαδικό τρόπο να καλύψουμε τα κενά. Συγχαρητήρια στα παιδιά και των δύο ομάδων και στον ΠΑΟΚ για την νίκη, εμείς συνεχίζουμε» είπε απ' το ΔΚ Τρικάλων στη συνέντευξη Τύπου της 24ης αγωνιστικής της Α1 ο 47χρονος προπονητής της θεσσαλικής ομάδος.

Με τη σειρά του, ο Χόερντουρ Βίλιαμσον σχολίασε: «Παλέψαμε, όπως πάντα κάνουμε. Πρέπει να γίνουμε πιο ομαδικοί και να παίρνουμε καλύτερες αποφάσεις. Ο ΠΑΟΚ έκανε πολύ καλα plays στο τέλος και μας τιμώρησαν για τα δικά μας λάθη. Η ομάδα που παίξαμε ήταν πολύ ακριβή και τις περισσότερες φορές είναι πολύ δύσκολο για εμάς να κερδίσουμε μία ομάδα που βρίσκεται σε τέτοιο επίπεδο. Πρέπει να 'μαστε έξυπνοι, μέσω αυτού είμαι αισιόδοξος για τα εναπομείναντα παιχνίδια».

Best of internet