Μαρκόπουλος Σ.: «Ανταποκριθήκαμε πλήρως»

Γιάννης Ράμμας
Μαρκόπουλος Σ.: «Ανταποκριθήκαμε πλήρως»

bet365

Ο ΠΑΟΚ έφυγε νικητής απ' τα Τρίκαλα (79-88) κι ο Σούλης Μαρκόπουλος συνεχάρη τους παίκτες του για τη συγκέντρωσή στους στο μεγαλύτερο διάστημα και στις κρίσιμες στιγμές της αναμέτρησης.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την συγκέντρωση που είχαν σ' αυτήν την δύσκολη έδρα κι αυτό μας έδωσε το δικαίωμα να φτάσουμε στην νίκη. Ξέραμε ότι δεν έπρεπε να αφήσουμε καθόλου την αντίπαλη ομάδα να τρέξει, έπρεπε να μην τους αφήσουμε να φτάσουν κοντά στο καλάθι και νομίζω ότι ανταποκριθήκαμε πλήρως. Το μόνο άσχημο σημείο είναι ότι, όταν η ομάδα ξέφυγε κάποια στιγμή με 17 πόντους, χαλάρωσε, χάθηκαν 2-3 εύκολα σουτ κι επανήλθε η ομάδα των Τρικάλων στο παιχνίδι. Καλή συνέχεια στην ομάδα των Τρικάλων, εμείς συνεχίζουμε τον στόχο που έχουμε βάλει» είπε απ' το ΔΚ Τρικάλων στη συνέντευξη Τύπου της 24ης αγωνιστικής της Α1 ο 67χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ.

Με τη σειρά του, ο καθοριστικός Κώστας Κακαρούδης σχολίασε: «Ξέραμε ότι είχαμε ν' αντιμετωπίσουμε μία καλή ομάδα που 'ναι αθλητική και που πιέζει σ' όλο το γήπεδο, που είχε αρκετό κόσμο. Ανταποκριθήκαμε πολύ καλά στην πίεσή τους, διαβάσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Ο Σοφοκλής (Σχορτσανίτης) έδειξε πόσο μεγάλος παίκτης είναι, που μπορεί να μην σκόραρε, αλλά βοήθησε στην όλη λειτουργία της ομάδος. Συνεχίζουμε, στόχος μας είναι η πέμπτη θέση».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα