Νοβίτσκι: «Θα εξαντλήσω το συμβόλαιό μου υπό έναν όρο»

Νοβίτσκι: «Θα εξαντλήσω το συμβόλαιό μου υπό έναν όρο»

Την πρόθεσή του να παίξει ακόμη και του χρόνου στο Ντάλας εξέφρασε για ακόμη μια φορά ο Ντιρκ Νοβίτσκι, ο οποίος όμως έθεσε έναν όρο προκειμένου να συμβεί αυτό.  

Νοβίτσκι: «Θα εξαντλήσω το συμβόλαιό μου υπό έναν όρο»

Ο κορυφαίος Γερμανός έχει τη δυνατότητα να επιλέξει να κάνει opt out από το συμβόλαιό του το ερχόμενο καλοκαίρι και να δοκιμάσει την τύχη του στην ελεύθερη αγορά του ΝΒΑ, κάτι που όμως δεν είναι στα σχέδια του.

«Έχω ακόμη έναν χρόνο στο συμβόλαιό μου και θα ήθελα πολύ να τον εξαντλήσω. Έχω τη δυνατότητα να κάνω opt out, ωστόσο δεν είναι στα σχέδια μου. Πάντα έλεγα πως θέλω να παίξω αυτά τα τρία χρόνια και μετά να επανεξετάσω την κατάσταση του κορμιού εν όψει της συνέχειας. Θα δω πως θα πάει η σεζόν. Στο μυαλό μου, αφού πήραμε το πρωτάθλημα, ήταν πάντα ξεκάθαρο πως θα σταματούσα την καριέρα μου ως Μάβερικ», είπε αρχικά ο Νοβίτσκι.

«Προφανώς θέλω να αγωνίζομαι πάντα στο υψηλότερο επίπεδο και να παίζω στα playoffs. Αν βέβαια το Dallas επιλέξει να χτίσει από την αρχή, τότε υποθέτω ότι θα πρέπει να περιμένουμε και θα δούμε τί θα γίνει τελικά», πρόσθεσε.

Ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς πάντως, έχει ξεκαθαρίσει πως από σεβασμό στον Νοβίτσκι οι Μάβερικς δεν πρόκειται να μπουν σε rebuilding mode όσο ο Γερμανός παίζει στην ομάδα.

Best of internet