Top-10 γεμάτο... ελληνικές «πτήσεις» (vid)

Gazzetta team
Top-10 γεμάτο... ελληνικές «πτήσεις» (vid)
Γεμάτο ελληνικές «πτήσεις» είναι το Top-10 της 12ης αγωνιστικής του Top-16, με τους «ερυθρόλευκους» να εκπροσωπούνται από την εκπληκτική alley-oop συνεργασία Σπανούλη-Χάντερ, αλλά και το τρομερό κάρφωμα του Ουόρικ και τον Γκιστ να προσφέρει για ακόμα μία φορά εντυπωσιακό θέαμα στο «διπλό» των «πρασίνων».

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, πέρα από τις σημαντικές νίκες απέναντι σε Ρεάλ Μαδρίτης και Νταρουσάφακα, πρόσφεραν για ακόμα μία φορά και μπόλικο θέαμα, καταλαμβάνοντας μάλιστα τρεις θέσεις στις θεαματικότερες φάσεις της 12ης αγωνιστικής του Top-16 της Euroleague.

Συγκεκριμένα για τους «ερυθρόλευκους», στο Νο.6 βρίσκεται η τρομερή alley-oop συνεργασία μεταξύ Σπανούλη και Χάντερ, καθώς και το τρομερό poster-κάρφωμα του Χακίμ Ουόρικ στο Νο.2., ενώ για τους «πράσινους», ο Τζέιμς Γκιστ με ακόμα μία εντυπωσιακή «πτήση» του κατέλαβε την 3η θέση.

Στην κορυφή του Top-10 βρέθηκε το κόψιμο του Μάρκους Σλότερ απέναντι στον Βινς Χάντερ.

Απολαύστε στο βίντεο που ακολουθεί τις 10 καλύτερες φάσεις της αγωνιστικής:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.