Λαρεντζάκης: «Θα δώσουμε ό,τι έχουμε»

Λαρεντζάκης: «Θα δώσουμε ό,τι έχουμε»

bet365

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ξέρει πως το παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ (26/3) χρειάζεται 110% συγκέντρωση και τόνισε πως η ομάδα του θα τα δώσει όλα για τη νίκη

Το blog του Γιαννούλη Λαρεντζάκη στο esake.gr:

«Γεια σας και πάλι φίλοι μου!

Η κανονική περίοδος σιγά σιγά ολοκληρώνεται και εμείς ερχόμαστε από μία νίκη με την Καβάλα. Αυτό που κρατήσαμε περισσότερο από το ματς ήταν η εμφάνιση, καθώς παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ, το οποίο ευχαριστηθήκαμε και πιστεύω πως ευχαριστήθηκε και ο κόσμος από το θέαμα που το παρακολούθησε. Πλέον μετράμε τρεις σερί νίκες και είναι ωραίο συναίσθημα όταν είσαι ψηλά στη βαθμολογία, γιατί σου δίνει το κίνητρο να θέλεις ακόμη περισσότερα πράγματα. Όμως, από την άλλη θέλει και προσοχή, καθώς ο ενθουσιασμός μπορεί να σε ρίξει από ‘κει που είσαι, αν δεν συνεχίσεις με σοβαρότητα.

Τώρα, έχουμε μπροστά ματς το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Αναμφίβολα είναι πολύ δύσκολο για εμάς, καθώς πρόκειται για έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο, ο οποίος μάλιστα έρχεται και από μία άσχημη ήττα από το Ρέθυμνο. Έτσι, το παιχνίδι χρειάζεται 110% συγκέντρωση. Μάλιστα, το κακό για εμάς είναι πως δεν θα έχουμε μαζί μας τον ΜακΓκί, ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση και δεν μπορεί να μας βοηθήσει.

Παρ’ όλα αυτά, εμείς δεν πρόκειται να πάμε εκεί απλά για να παίξουμε… Όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και σ’ αυτό θα δώσουμε ό,τι έχουμε, για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και να κερδίσουμε ό,τι μας αναλογεί.

Τα λέμε την επόμενη φορά

Γιαννούλης».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα