Το... καρέ της νίκης (vids)

Το... καρέ της νίκης (vids)

Το... καρέ της νίκης (vids)
Νικ Καλάθης, Τζέιμς Φελντέιν κι Έλιοτ Ουίλιαμς... επί δύο. Όταν η μπάλα «έκαιγε» δεν δίστασαν να πάρουν πάνω τους το κρίσιμο σουτ και να χαρίσουν τη νίκη στον Παναθηναϊκό.

Στη Σμύρνη ο Νικ Καλάθης έβαλε το κρίσιμο τρίποντο, απέναντι στην Ουνικάχα ο Τζέιμς Φελντέιν δεν δίστασε να σουτάρει έξω από τα 6,75μ., ενώ κόντρα στη Λοκομοτίβ ο Έλιοτ Ουίλιαμς... έσωσε κρίσιμη επίθεση, ενώ χάρισε τη νίκη στον Παναθηναϊκό στην έδρα της Νταρουσάφακα.

Το gazzetta.gr θυμάται τις τέσσερις ευρωπαϊκές νίκες του Παναθηναϊκού που κρίθηκαν χάρις σε προσωπικές ενέργειες στο τέλος.

Καρσίγιακα-Παναθηναϊκός 66-69: Νικ Καλάθης

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην βρέθηκε ποτέ πίσω στο σκορ στην αφιλόξενη έδρα της Καρσίγιακα στη Σμύρνη, ωστόσο χρειάστηκε το μεγάλο τρίποντο του Νικ Καλάθη στα -40'' (64-67) για να φύγει με το «διπλό» κατά την 7η αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Παναθηναϊκός - Ουνικάχα 68-66: Τζέιμς Φελντέιν

Μέχρι τα -11,4'' ο Τζέιμς Φελντέιν είχε 0/4 τρίποντα και 0/7 σουτ. Ο 27χρονος Αμερικανοδομινικανός σούτινγκ γκαρντ όμως δεν φοβήθηκε κι έβαλε το κρίσιμο τρίποντο (68-66 στα -11,4''), ο Τζαμάρ Σμιθ της Ουνικάχα αστόχησε κι ο Παναθηναϊκός έφτασε στην πρώτη του νίκη στο TOP 16 κατά τη 2η αγωνιστική!

Παναθηναϊκός - Λοκομοτίβ Κουμπάν 84-79: Έλιοτ Ουίλιαμς

Έπειτα από τρεις συνεχόμενες ήττες από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν ο Παναθηναϊκός πήρε την πρώτη του νίκη απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης που ήταν από τους κορυφαίους της αναμέτρησης παραλίγο να σπαταλήσει κρίσιμη κατοχή, ωστόσο βρήκε τον Έλιοτ Ουίλιαμς που με lay up έκανε το 80-77 στο -1:17.

Νταρουσάφακα - Παναθηναϊκός 84-86: Έλιοτ Ουίλιαμς

Ο Έλιοτ Ουίλιαμς μπορεί να μην βρίσκεται πολύ καιρό στον Παναθηναϊκό, αλλά σχεδόν σε κάθε ματς είναι πρώτος σκόρερ, ενώ δεν δίστασε να μετατρέψει ξανά σε προσωπική υπόθεση τη νίκη στην Πόλη. Στα -26'' πήρε πάνω του το κρίσιμο τρίποντο κι ισοφάρισε σε 84-84 απέναντι στην Νταρουσάφακα, ενώ αργότερα πήρε το αμυντικό ριμπάουντ, το φάουλ στα -2'' και... καθάρισε τη νίκη με 2/2 βολές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.