Ολυμπιακός ή Ρεάλ Μαδρίτης;

Ολυμπιακός ή Ρεάλ Μαδρίτης;

Gazzetta team
Ολυμπιακός ή Ρεάλ Μαδρίτης;
Εντός έδρας συνεχίζει ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στο TOP 16 της Euroleague. Η ομάδα του Πειραιά υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης σ' ένα ματς... τελικό!

Το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο κι όποιος θέλει να εμπιστευτεί τους «ερυθρόλευκους» μπορεί να το κάνει σε απόδοση 1.66! Όσο για τη Ρεάλ Μαδρίτης; Το διπλό τιμάται στο 2.35, ενώ η νίκη των φιλοξενούμενων από ημίχρονο βρίσκεται στο 3.00! Από εκεί και πέρα, το line στο σύνολο των πόντων έχει τοποθετηθεί στους 155.5, με το χάντικαπ να κυμαίνεται από το +2.5 για τον Ολυμπιακό μέχρι το +8.5 για τους Μαδριλένους.

Εκτός όλων των άλλων, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα ειδικά στοιχήματα των παικτών. Το προσωπικό line του Βασίλη Σπανούλη βρίσκεται στους 12.5 πόντους, ενώ εκείνο του Γιώργου Πρίντεζη βρίσκεται στους 14.5. Από την άλλη, εκείνοι που ξεχωρίζουν για τη φιλοξενούμενη Ρεάλ είναι ο Αγιόν κι ο Γιουλ.

Το τζάμπολ της ημέρας θα γίνει στη Λιθουανία. Η Κίμκι ψάχνει πάση θυσία τη νίκη επί της Ζαλγκίρις Κάουνας και το διπλό με περισσότερους από 8.5 πόντους πληρώνει 2.25! Όποιος, όμως, πιστεύει ότι η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μπορεί να κάνει τη ζημιά, δεν έχει παρά να ποντάρει στον άσο που τιμάται στο 3.50! Από εκεί και πέρα, το line στο σύνολο πόντων βρίσκεται στους 162.5 και μπορεί να πληρώνει σε πολύ καλές αποδόσεις, ενώ το διπλό από ημίχρονο τιμάται σε απόδοση 1.65.

Συνέχεια στην Κροατία. Η Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει την Τσεντεβίτα κι είναι το απόλυτο φαβορί της αναμέτρησης. Το διπλό με περισσότερους από 10 πόντους φτάνει το πολύ καλό 2.20, με τον άσο να είναι ξεκάθαρο αουτσάιντερ σε απόδοση 4.20. Αν κάποιος δεν θέλει να μείνει στα... κλασικά στοιχήματα, μπορεί να ποντάρει στα ειδικά των παικτών. Πόσους πόντους θα βάλει ο Τζέικομπ Πούλεν; Στους πόσους θα σταματήσει ο πολύ φορμαρισμένος Τζίτζι Ντατόμε;

Φινάλε στην Τουρκία, εκεί όπου η Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς υποδέχεται την Ουνικάχα Μάλαγα. Οι γηπεδούχοι είναι το απόλυτο φαβορί κι ο άσος με περισσότερους από 12.5 πόντους φτάνει το 2.40! Ακόμα προσφέρεται αρκετές επιλογές για εναλλακτικά χάντικαπ, ωστόσο όποιος θέλει να ποντάρει στους φιλοξενούμενους μπορεί να το κάνει στην απλή νίκη που βρίσκεται στο 5.00! Από εκεί και πέρα, το line στο σύνολο των πόντων είναι στους 154.5 κι ακολουθούν αρκετές εναλλακτικές επιλογές. Όσο για τα ειδικά των παικτών; Από την Εφές ξεχωρίζουν οι Ερτέλ και Σάριτς, ενώ σε καλές αποδόσεις υπάρχουν ακόμα τα under/over του Κουζμίνσκας, του Τζάκσον κι αρκετών ακόμα!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.