Ασταμάτητος ο Παναθηναϊκός!

Ασταμάτητος ο Παναθηναϊκός!

Gazzetta team
Ασταμάτητος ο Παναθηναϊκός!
Εκτός έδρας με αντίπαλο τη Νταρουσάφακα συνεχίζει ο Παναθηναϊκός τις υποχρεώσεις του στο TOP 16 της Euroleague.

Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο μετά τις μεταγραφές που έγιναν κι η νίκη της στην Τουρκία πληρώνει 1.48! Όποιος όμως πιστεύει πως η Νταρουσάφακα μπορεί να κάνει ζημιά στο «Τριφύλλι» παρά το γεγονός ότι είναι αδιάφορη, δεν έχει παρά να ποντάρει στο 2.85 που πληρώνει ο άσος; Όσο για το χάντικαπ; Στους 4.5 έχει τοποθετηθεί, ενώ η νίκη του Παναθηναϊκού με περισσότερους από 10 πόντους τιμάται στο 3.10!

Από εκεί και πέρα, το line για το σύνολο των πόντων είναι στους 146.5 πόντους, ενώ στα ειδικά των παικτών ξεχωρίζουν οι περιπτώσεις του Νικ Καλάθη και του Τζέιμς Γκιστ. Ακόμα, μπορείς να κάνεις παιχνίδι με το over 13.5 πόντων του Ραντούλιτσα, ενώ από τη μεριά των γηπεδούχων κάποιος μπορεί να επιλέξει τον Σκότι Ουίλμπεκιν ή τον Σεμίχ Ερντέν.

Θα φύγει με τη νίκη ο Παναθηναϊκός από την Τουρκία; Σε απόδοση 1.47 στην Novibet η νίκη του «τριφυλλιού».

Το τζάμπολ της ημέρας θα γίνει στη Ρωσία, εκεί όπου η Λοκομοτίβ Κούμπαν υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα με στόχο το... πλεονέκτημα έδρας στην επόμενη φάση της Euroleague! Η νίκη της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα με περισσότερους από 12.5 πόντους πληρώνει 2.20, ενώ η απλή νίκη των Σέρβων τιμάται στο πολύ υψηλό 6.00! Από εκεί και πέρα, το line στο σύνολο των πόντων της αναμέτρησης έχει τοποθετηθεί στους 148.5 πόντους, με το over 79.5 της Λοκομοτίβ Κούμπαν να πληρώνει 1.85! Ειδικό στοίχημα που μπορεί να προσφέρει σημαντικά κέρδη είναι η νίκη των Ρώσων και στα δύο ημίχρονα (1.85) ή με ακόμα μεγαλύτερο ρίσκο η νίκη των γηπεδούχων σε όλες τις περιόδους, ενδεχόμενο που θα σου δώσει 5 φορές τα λεφτά σου!

Όποιος, όμως, θέλει να... ξεφύγει από τα... κλασικά στοιχήματα μπορεί και σε αυτό το ματς να κάνει παιχνίδι με τα ειδικά των παικτών. Το line του πολύ φορμαρισμένου Ντιλέινι είναι στους 16.5 πόντους, ενώ εκείνο του Μίλερ -που ηγείται των φιλοξενούμενων- βρίσκεται στους 14.5!

Φινάλε με το μεγάλο ματς ανάμεσα στη Μπάμπεργκ και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί κι όποιος περιμένει νέα νίκη των Γερμανών μπορεί να κάνει παιχνίδι με το 3.50 που πληρώνει ο άσος. Βέβαια, το φαβορί είναι η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, με τη νίκη των φιλοξενούμενων από ημίχρονο να τιμάται στο 1.80. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα ειδικά των παικτών, με το line του... δικού μας Νίκου Ζήση να έχει τοποθετηθεί στους 9.5 πόντους. Από εκεί και πέρα ξεχωρίζουν ο Στρέλνιεκς με τον Ουόναμεϊκερ, ενώ από την άλλη, καλές επιλογές μπορούν να αποδειχθούν οι Ντε Κολό και Τεόντοσιτς, που φέτος σκοράρουν... ακατάπαυστα!