Χάουαρντ: «Έχουμε ομάδα για πρωτάθλημα»!

Χάουαρντ: «Έχουμε ομάδα για πρωτάθλημα»!

Γιάννης Ράμμας
Χάουαρντ: «Έχουμε ομάδα για πρωτάθλημα»!

bet365

Οι Ρόκετς (35-35) είναι στο #7 της Δύσης, οι εκτός playoffs για την ώρα Τζαζ (34-36) ακολουθούν κατά πόδας, αλλά ο Ντουάιτ Χάουαρντ τους έχει για πρωτάθλημα!

«Ανεξαρτήτως πώς κυλάει η χρονιά και πως δεν αποδίδουμε βάσει προσδοκιών, πραγματικά πιστεύω πως έχουμε ομάδα για πρωτάθλημα. Κανείς άλλος δε θέλει να το πιστέψει, ας είναι. Ο κόσμος όλος μπορεί να 'ναι εναντίον μας. Αλλά αν αυτοί οι 15 τύποι στ' αποδυτήρια πιστέψουν πως μπορούμε, τότε θα το κερδίσουμε. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Κάναμε μεγάλη χρονιά πέρυσι και φτάσαμε στα playoffs και μέχρι όπου φτάσαμε (Τελικοί Δύσης) επειδή το πιστεύαμε» είπε ο 30χρονος σέντερ, ο οποίος εξήγησε πως «δεν τρέφω μίσος για τον Χάρντεν; Γιατί να τρέφω;» και πως «πρέπει μαζί να βρούμε πώς θα το κάνουμε να δουλέψει. Εμάς βαραίνει. Έχουμε το υπόλοιπο της κανονικής περιόδου και τα playoffs και μπορούμε να το κάνουμε. Είναι θέμα μυαλού. Είναι η νοοτροπία. Κι η όλη ομάδα θα μας ακολουθήσει, όταν εγώ κι αυτός είμαστε στην ίδια σελίδα κι η ομάδα δει πως μαζί είμαστε πιο δυνατοί».

«Σας το λέω, μπορούμε να κερδίσουμε ένα πρωτάθλημα».

Ο «DH-12» έχει το δικαίωμα να παραμείνει στο Χιούστον μέχρι το 2017, επιλέγοντας να ενεργοποιήσει την από μέρους του οψιόν ($23.280.000).

 

NBA Τελευταία Νέα