Πρέλεβιτς: «Η προσέγγιση της FIBA ήταν πολύ σωστή»

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ CHAMPIONS LEAGUE

Πρέλεβιτς: «Η προσέγγιση της FIBA ήταν πολύ σωστή»

Πρέλεβιτς: «Η προσέγγιση της FIBA ήταν πολύ σωστή»

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς υπέγραψε τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Champions League και δήλωσε πως η προσέγγιση της FIBA έγινε με πολύ σωστό τρόπο.  

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ τόνισε πως υπάρχει προοπτική για μεγαλύτερη ανάπτυξη της διοργάνωσης, κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«H προσέγγιση της FIBA έγινε με πολύ σωστό τρόπο. Παίζουν πρωταρχικό ρόλο τα αθλητικά κριτήρια για την συμμετοχή μίας ομάδας, θα υπάρχουν αρκετές ομάδες που ήταν στο Eurocup και από το οποίο δεν είχαν κανένα οικονομικό όφελος. Τώρα όμως θα υπάρχει, ενώ ταυτόχρονα βλέπουμε και μία προοπτική για περαιτέρω ανάπτυξη της διοργάνωσης κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Τα αθλητικά κριτήρια για την συμμετοχή μας ομάδας καθιστούν ακόμη πιο σημαντική την πορεία του ΠΑΟΚ ως την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν. Υπάρχει κίνητρο και μάλιστα μεγάλο και καθώς η νέα διοργάνωση θα είναι απαιτητική από την πρώτη σεζόν, θα πρέπει να δούμε πως η δική μας ομάδα θα δυναμώσει για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις προκλήσεις που θα έχει μπροστά της από εδώ και πέρα»

Best of internet