Λάσκαρης: Στο Champions League... for the love of Basketball

Λάσκαρης: Στο Champions League... for the love of Basketball

Gazzetta team
Λάσκαρης: Στο Champions League... for the love of Basketball

bet365

Με τη... βούλα στο Champions League της FIBA ανήκει από την Δευτέρα (21/3) ο Αρης, καθώς ο Νίκος Λάσκαρης βρέθηκε στο Παρίσι και υπέγραψε το pre-contract.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ αναφερόμενος στην επιλογή του αυτή εξήγησε: «For the love of Basketball» («Για την αγάπη μας για το μπάσκετ»), επικαλούμενος ουσιαστικά την ατάκα με την οποία έκλεισε την ομιλία του προς τα υπόλοιπα μέλη της λίγκας. «Επιλέξαμε το Champions League για την διαφάνεια, την αξιοκρατία, τον επαγγελματισμό και την μεγάλη προοπτική που έχει», συμπλήρωσε ο Νίκος Λάσκαρης που θα έχει και ο ίδιος ρόλο στο πλάνο της FIBA για το Champions League.

O Λάσκαρης ανέβηκε στο βήμα (κατόπιν σχετικής πρόσκλησης των μελών της FIBA) και μίλησε για εσωτερικά ζητήματα της λίγκας. Μεταξύ άλλων, τόνισε πως δεν πιστεύει στις κλειστές λίγκες και τα κλειστά συμβόλαια και πως μέσα από μια αξιοπρεπή και ‘διάφανη΄ διοργάνωση θα μπορέσουν να αναδειχθούν νέοι παίκτες, νέα ταλέντα και θα αναμετρώνται οι καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Επιπλέον, στάθηκε ιδιαίτερα στην διαφάνεια των εσόδων και εξόδων των ομάδων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα