Στρόμπερι: «Έχω ακόμα πολλά να αποδείξω!» (vid)

Στρόμπερι: «Έχω ακόμα πολλά να αποδείξω!» (vid)

Στρόμπερι: «Έχω ακόμα πολλά να αποδείξω!» (vid)
Ο DJ Στρόμπερι νιώθει περήφανος που έχει καταφέρει ν' αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη και σε μία σπουδαία ομάδα, ωστόσο θεωρεί πως είναι ακόμα πεινασμένος ν' αποδείξει την αξία του.

Ο άσος του Ολυμπιακού μίλησε στο Euroleague Magazine για τη σχέση που τον συνδέει με το μπέιζμπολ, αφού ο πατέρας του υπήρξε ένας σπουδαίος αθλητής στις Ηνωμένες Πολιτείες:

«Το μπάσκετ ήταν το... δικό μου άθλημα. Ήταν το σπορ που έπαιζαν τα ξαδέλφια μου, όπως κι οι φίλοι που μεγάλωσα μαζί τους. Ο μπαμπάς μου έπαιζε μπέιζμπολ και μπορεί να μεγάλωσα ακούγοντας γι' αυτό, αλλά όταν μαζευόμασταν με τους φίλους μου δεν υπήρχε άλλο άθλημα εκτός από το μπάσκετ. Είδα ότι τα πήγαινα καλά στο σχολείο και είχε αρκετές υποτροφίες, όπως άλλωστε και για το μπέιζμπολ, αλλά εγώ προτίμησα το μπάσκετ.

Ήθελα να κάνω όνομα... μόνος μου και να μην εκμεταλλευτώ τις γνωριμίες του πατέρα μου και να διαλέξω τον εύκολο δρόμο. Μου αρέσει να δουλεύω σκληρά κι έφτασε μέχρι εδώ. Έκανα την πορεία μου κι έφτασα μέχρι εδώ στην Ευρώπη. Έχω καταφέρει να κάνω τους ανθρώπους να με κοιτάνε με διαφορετικό τρόπο κι όχι απλά ως τον γιο του Ντάρελ Στρόμπερι. Είναι διαφορετικά αθλήματα».

Για την πορεία του στην Ευρώπη: «Στην Ευρώπη τα πράγματα είναι διαφορετικά. Εδώ τα πιο δημοφιλή σπορ είναι το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Εδώ μπορείς να γράψεις το δικό σου όνομα. Σε κρίνουν για τις επιδόσεις και τους τίλους σου.

Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου κι όχι μόνο για το ότι κατάφερα και βρέθηκα σε αυτό το επίπεδο και στην ομάδα που είμαι τώρα με την ιστορία που έχει δημιουργήσει, τους τίτλους, τα Final Four, τους μεγάλους παίκτες που έχουν αγωνιστεί και αγωνίζονται εδώ. Eίμαι περήφανος που τα κατάφερα εδώ, αλλά έχω ακόμα πολλά να δώσω. Έχω ακόμα πολλά να αποδείξω, είμαι πεινασμένος να αποδείξω ότι είμαι καλός παίκτης και πως αξίζω να βρίσκομαι εδώ».