Μαρκόπουλος: «Αξιέπαινη προσπάθεια»

Γιάννης Ράμμας
Μαρκόπουλος: «Αξιέπαινη προσπάθεια»

bet365

Ο Χάρης Μαρκόπουλος συνεχάρη τους παίκτες του στον Κόροιβο για την προσπάθεια με τον Παναθηναϊκό (88-76) στο ΟΑΚΑ και περιμένει ακόμη καλύτερη στην κρίσιμη συνέχεια.

«Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στους περισσότερους τομείς. Αν μιλήσω για τη δική μου ομάδα, νομίζω ότι κάναμε μία αξιέπαινη προσπάθεια, αλλά μας στοίχισε το τρίτο δεκάλεπτο. Ο Παναθηναϊκός πήρε τη διαφορά και δεν καταφέραμε να επιστρέψουμε. Κοιτάμε τον αγώνα με τον Αρκαδικό (26/3, 17:00/novasports 2), που ακολουθεί. Κάθε παιχνίδι έχει τη δική του ιδιομορφία κι είναι διαφορετικό. Σίγουρα δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα στο περιφερειακό σουτ. Καταλαβαίνετε κι εσείς πόσο μεγάλη πίεση υπάρχει για ομάδες που προσπαθούν να επιβιώσουν. Σήμερα (20/3), χωρίς πίεση, βάλαμε πολλά σουτ (14/24τρίπ.). Το πρωτάθλημα είναι ένας "μαραθώνιος". Πρέπει να 'μαστε περήφανοι για το ξεκίνημά μας, αλλά από εκεί και πέρα σπαταλήσαμε κάποιες ευκαιρίες για να μην είμαστε πλέον σ' αυτή τη θέση. Θα υπάρχει η επόμενη ημέρα, είτε είναι νικηφόρο το παιχνίδι με τον Αρκαδικό είτε όχι. Ό,τι κι αν γίνει, θα 'χουμε κι άλλες ευκαιρίες στα παιχνίδια που ακολουθούν» είπε στη συνέντευξη Τύπου της 23ης αγωνιστικής της Α1 ο 34χρονος προπονητής του Κοροίβου.

Με τη σειρά του, ο Αλεκσάνταρ Τσάπιν σχολίασε: «Παίξαμε σκληρά, προσπαθήσαμε να 'μαστε ανταγωνιστικοί. Ήμασταν κακοί στην τρίτη περίοδο, όταν ο Παναθηναϊκός πήρε τη διαφορά. Δώσαμε ό,τι είχαμε κι είμαστε έτοιμοι για τα επόμενα παιχνίδια που είναι ακόμη πιο σημαντικά για εμάς. Μπορούμε να τα καταφέρουμε. Όλοι ξέρετε πως περνάμε μία δύσκολη κατάσταση με παίκτες να αποχωρούν, αλλά είμαστε συγκεντρωμένοι στο μπάσκετ και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα