Συγκλονίζουν οι εικόνες από τη «βομβαρδισμένη» Λευκάδα! (pics)

Gazzetta team
Συγκλονίζουν οι εικόνες από τη «βομβαρδισμένη» Λευκάδα! (pics)

bet365

Δείτε εικόνες από τις σκηνές «πολέμου» που δημιουργήθηκαν ύστερα από την σύγκρουση οπαδών του Παναθηναϊκού με εκείνους του Ολυμπιακού.

Εικόνες από τη Λευκάδα που... σοκάρουν! Πετσέτες στα αίματα, πλακάκια στα μπάνια γεμάτα επίσης με αίματα, σπασμένες τηλεοράσεις, πέτρες στα κρεβάτια, αυτοκίνητα κατεστραμμένα, τζαμαρίες ξενοδοχείου κατεβασμένες!

Και όλα αυτά απλά επειδή στο νησί φιλοξενείται Final 4 Κυπέλλου Μπάσκετ Γυναικών.

Όπως αναφέρει το lefkadapress.gr περίπου 150 οπαδοί του Παναθηναϊκού, πέρασαν με τα αυτοκίνητά τους την πλωτή γέφυρα. Οι χούλιγκαν ανάγκασαν, με απειλές, τον χειριστή της πλωτής γέφυρας να τούς επιτρέψει στην πρόσβαση στην άλλη πλευρά και προνόησαν αφήνοντας τα αμάξια τους κατά τέτοιο τρόπο, για να μην τη σηκώσουν και δεν μπορέσουν να φύγουν. Μάλιστα, κλείδωσαν τον υπεύθυνο έξω από το φυλάκιο!

Ετσι έφτασαν στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, τους οποίους και έψαχναν πόρτα με την πόρτα. Εκεί δημιουργήθηκαν οι συγκρούσεις, κάνοντας το ξενοδοχείο να θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο - όπως θα δείτε. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον επτά τραυματίες ενώ στα επεισόδια οι δράστες έκαναν χρήση μαχαιριών και μπουκαλιών.

Ωστόσο, υπάρχουν ερωτηματικά για τη στάση της αστυνομίας! Κυρίως από τη στιγμή που στη σύσκεψη είχαν εκφραστεί φόβοι για επεισόδια και υπήρχε δέσμευση για εξι διμοιρίες προκειμένου να αποφευχθεί η οποιαδήποτε ταραχή. Τελικά, υπήρξε μόνο μία και η οποία παρενέβη καθυστερημένα - όπως θα δείτε. Όπως θα διαπιστώσετε από θαύμα δεν θρηνούμε νεκρό αυτή τη στιγμή.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα