Πρίφτης: «Βάλαμε κρίσιμα σουτ»

Πρίφτης: «Βάλαμε κρίσιμα σουτ»

bet365

Ο Δημήτρης Πρίφτης αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης και ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε και στην Πάτρα.

Ο Άρης είναι πλέον αγκαλιά με την 3η θέση της βαθμολογίας κάτι που ικανοποιεί τον προπονητή του.

Ο Δημήτρης Πρίφτης μετά τη λήξη του νικηφόρου αγώνα στην Πάτρα ανέφερε ότι, «Η Πάτρα είναι πολύ καλή ομάδα, παίζει οργανωμένα και στο γήπεδό της έχει αυτοπεποίθηση. Ήταν δύσκολα για μας. Βάλαμε κάποια κρίσιμα σουτ και γι’ αυτό έγειρε προς την πλευρά μας το παιχνίδι. Έχουμε αρκετά πράγματα να βελτιώσουμε και να συζητήσουμε, όπως το αμυντικό ριμπάουντ, που ήταν σήμερα πρόβλημα για μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, με μια ομάδα υψηλού επιπέδου και θα προσπαθήσουμε να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί. Θα έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε γιατί δεν υπάρχει μεσοβδόμαδα παιχνίδι. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξή του και αυτούς που είναι από εδώ και αυτούς που ήρθαν από την Αθήνα και τους αρκετούς που ήρθαν από την Θεσσαλονίκη».

Ο Τζαμέλ Χάγκινς από την δική του πλευρά τόνισε... «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Παίξαμε δυνατά και σκληρά και στις τέσσερις περιόδους και στο τέλος ήμασταν και καλύτεροι και πιο τυχεροί και πήραμε αυτή τη μεγάλη νίκη. Ο πρώτος στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε την 3η θέση. Δεν έχει τελειώσει μαθηματικά ακόμα. Κοιτάμε να κερδίσουμε τον επόμενο αγώνα και μετά τον επόμενο. Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: «είναι εντός έδρας, με τον κόσμο μας στις κερκίδες, μακάρι να παίξουμε καλά, εύχομαι να το ευχαριστηθεί ο κόσμος».

Για την παρουσία του κόσμου και στην Πάτρα: «Τους ευχαριστούμε, είμαστε περήφανοι γι’ αυτούς, είναι πολύ καλό που τους είδαμε και εδώ! Δεν ήξερα ότι είναι τόσοι πολλοί φίλαθλοι μας και εδώ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα