Μαρκόπουλος Σ.: «Μεγάλη ντροπή αυτή η ήττα!»

Γιάννης Ράμμας
Μαρκόπουλος Σ.: «Μεγάλη ντροπή αυτή η ήττα!»

bet365

Ο ΠΑΟΚ υπέστη ήττα-ντροπή απ' το Λαύριο (69-75) στην Πυλαία κι ο Σούλης Μαρκόπουλος δεν αποποιήθηκε των ευθυνών του.

«Συγχαρητήρια στο Λαύριο για τη νίκη. Για εμάς είναι μεγάλη ντροπή αυτή η ήττα! Μας διώχνει απ' τους στόχους, που, αν θες να διεκδικήσεις κάτι και να σε αντιμετωπίζουν ως ΠΑΟΚ, πρέπει να τις αποφεύγεις αυτές τις ήττες. Ευθύνη έχουν όλοι, ίσως τη μεγαλύτερη εγώ. Είναι αδιανόητο να δέχεσαι 30 πόντους από λάθη δικά σου. Είναι πρωτάκουστο! Δεν σταματήσαμε τα λάθη. Πολλά μπορείς να πεις από τεχνικής άποψης, αλλά και πάλι θα σταματήσεις εκεί, στα λάθη. Τα κάνουν παίκτες που δεν είναι άπειροι. Όταν η ομάδα παρουσιάζεται μ' αυτόν τον τρόπο, κι ο προπονητής έχει την ευθύνη» είπε στη συνέντευξη Τύπου της 23ης αγωνιστικής της Α1 ο 67χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ, ο οποίος μίλησε και για...

...την υπόθεση της έκτης θέσης: «Είχα πει ότι πρέπει να κερδίσουμε τα 4 παιχνίδια. Από εδώ και πέρα περιπλέκεται η κατάσταση».

...το ντεμπούτο του Κιθ Κλάντον (2ρ., 3λ. σε 8:20): «Πρώτο παιχνίδι, δεν μπορεί να κριθεί. Και καλά να έπαιζε, πάλι θα χάναμε. Σήμερα (19/3) δε μπορεί να κριθεί».

...το τι θα πρέπει ν' αλλάξει: «Παίξαμε μπάσκετ με τον Ολυμπιακό. Σήμερα (19/3) τι παίζαμε; Θα τρελαθούμε! Τι πρέπει ν' αλλάξει; Μπορείς να πεις πολλά, αλλά δεν νομίζω να υποτιμήσαμε το Λαύριο».

Απ' την πλευρά του, ο Γιώργος Δέδας σχολίασε: «Δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να πω. Οι σκέψεις μας είναι αυτές που είναι. Χάσαμε ένα ματς που εδώ που, έφτασε η σεζόν έπρεπε να πάρουμε, όπως κι όλα τα υπόλοιπα. Ερχόμασταν από 2 νίκες και θέλαμε να συνεχίσουμε. Αφήσαμε το Λαύριο να ξεφύγει, κέρδισε ψυχολογία και πήρε το ματς. Είναι κρίμα για την προσπάθεια που κάνουμε. Είπαμε ότι θα σταματήσει η Ευρώπη και θα βελτιωθούμε. Δε σεβόμαστε τους εαυτούς μας και τους αδικούμε, όπως και τη δουλειά που κάνουμε σε μία εβδομάδα. Έχουμε ακόμη 3 ματς με ομάδες που παίζουν για την κατηγορία και θα δούμε πώς θα τελειώσουμε. Κάναμε 16 λάθη στο ημίχρονο, δεν μπορείς να χαρίσεις 16 κατοχές στο ημίχρονο, παρότι κερδίζαμε. Δε γίνεται αυτό. Κάναμε 8 στο δεύτερο, αλλά ως σύνολο είναι τεράστιο. Δε μπορώ να το εξηγήσω. Δώσαμε στην άλλη ομάδα περισσότερες κατοχές σ' ένα κλειστό ματς».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα