Πάει για... τρελά λεφτά ο Ντέιβις

Πάει για... τρελά λεφτά ο Ντέιβις

Πάει για... τρελά λεφτά ο Ντέιβις

bet365

Ο Άντονι Ντέιβις υπέγραψε πέρσι το πιο ακριβό συμβόλαιο στην ιστορία του ΝΒΑ με συνολικές απολαβές 145 εκατομμυρίων δολαρίων, ωστόσο για να πάρει τα 24 από αυτά θα πρέπει να τηρηθεί μια προϋπόθεση.

Ποια; Ο Άντονι Ντέιβις θα πρέπει να συμπεριληφθεί σε μια εκ των τριών κορυφαίων 5άδων της φετινής σεζόν.

Αν το πετύχει ενεργοποιεί τον όρο «Derrick Rose Rule», που ορίζει πως αν ένας παίκτης κατά τη διάρκεια του πρώτου του συμβολαίου ψηφιστεί δυο φορές All Star, ή πάρει το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της σεζόν, τότε μπορεί να αυξήσει τις αποδοχές του κατά 30% του salary cup.

Ο Ντέιβις ήταν στη βασική πεντάδα του All Star πέρσι και συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη πεντάδα της σεζόν, ενώ αγωνίστηκε και στο φετινό All Star Game ως αναπληρωματικός.

Ο ψηλός των Πέλικανς λοιπόν έχει την ευκαιρία να γίνει κατά 24 εκατ. δολάρια πλουσιότερος αν συμπεριληφθεί σε μια από τις 3 All NBA Teams, ωστόσο ο ίδιος είναι ικανοποιημένος και χωρίς αυτά.

«125 εκατομμύρια είναι έτσι κι αλλιώς πάρα πολλά λεφτά... πάρα πολλά λεφτά. Δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις γι' αυτό όμως. Απλά βγαίνεις έξω, παίζεις και βλέπεις πως εξελίσσεται», είπε χαρακτηριστικά.

Φέτος, μετρά 24,4 πόντους, 10,4 ριμπάουντ και 2,1 τάπες ανά παιχνίδι σε μια πολύ κακή ομάδα, η οποία βρίσκεται στη 12η θέση της Δύσης με 25-42.

 

NBA Τελευταία Νέα