Ντούβνιακ: «Άμυνα και ομαδικό μπάσκετ»

Ντούβνιακ: «Άμυνα και ομαδικό μπάσκετ»

bet365

Ο ΠΑΟΚ περιμένει το Λαύριο (19/3, 17:00) κι ο Ούρος Ντούβνιακ γράφει τις σκέψεις του πριν από το παιχνίδι.

Το blog του Oύρος Ντούβνιακ στο esake.gr:

«Τρεις ακόμη εβδομάδες για το τέλος της κανονικής περιόδου και τέσσερα ακόμη παιχνίδια. Ό,τι καλύτερο για μας, μία εξαιρετική ευκαιρία για να είμαστε σε καλή κατάσταση ενόψει των πλέι οφ. Μπορεί τέσσερα παιχνίδια να μην είναι πολλά, αλλά έχουμε ήδη 40 σχεδόν παιχνίδια αυτή την σεζόν, οπότε ξέρουμε. Και τώρα πια έχουμε ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Η σκέψη μας είναι μόνο στο επόμενο παιχνίδι. Το Λαύριο λοιπόν μπροστά μας.

Το ματς του Σαββάτου έχει τεράστιο ενδιαφέρον για τον ΠΑΟΚ και το Λαύριο. Στο 1.90 στη Novibet, το ενδεχόμενο να σημειωθούν τουλάχιστον 149 πόντοι.

Είναι μία ομάδα με πολύ ταλέντο και σημαντικά ατομικά χαρακτηριστικά, καλούς σκόρερ. Είναι πάντα δύσκολο να παίζεις με τέτοιου είδους και στυλ ομάδες, όπου όλοι μπορούν να σκοράρουν και ανά πάσα στιγμή. Αναπόφευκτα θα είναι πολύ σημαντική η προσωπική άμυνα. Θα είναι το κλειδί για αυτό το παιχνίδι. Ωστόσο, πριν από όλα, αυτό που πάντα έχουμε σαν προτεραιότητα στην ομάδα μας είναι η άμυνα. Η άμυνα και το ομαδικό μπάσκετ.

Έχουμε και έναν νέο παίκτη στην ομάδα μας. Δεν είχε και τόσο χρόνο για να προσαρμοστεί, αλλά όλοι μας προσπαθήσαμε να τον βοηθήσουμε και ελπίζω ότι η παρουσία του Κιθ θα είναι πολύ χρήσιμη για την ομάδα μας. Ο κάθε παίκτης μετρά αυτή την στιγμή, αλλά και από εδώ ως το τέλος. Ελπίζω ότι θα είμαστε περισσότερο προσεκτικοί πλέον, περισσότερο από ποτέ, για να κάνουμε την δουλειά μας, όπως ακριβώς πρέπει να την κάνουμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα