Παπαδόπουλος: «Όλες οι ομάδες είναι ισάξιες»

Παπαδόπουλος: «Όλες οι ομάδες είναι ισάξιες»

Παπαδόπουλος: «Όλες οι ομάδες είναι ισάξιες»

bet365

Να παρουσιάσουν καλή εικόνα και να φτάσουν στον στόχο τους θέλουν στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με τα όσα είπε ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Παπαδόπουλος.

Ο έμπειρος προπονητής αναφέρθηκε και στις 4 ομάδες που συμπληρώνουν το «παζλ» του φετινού FINAL 4 του κυπέλλου Ελλάδος, λέγοντας πως όλες είναι ισάξιες.

«Η διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας αποτελεί τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, προκειμένου να φθάσουμε στο στόχο μας. Είμαι ένα μήνα στην ομάδα και οι αθλήτριες κάνουν τεράστια προσπάθεια ώστε να αφομοιώσουν και να αποτυπώσουν μέσα στο γήπεδο μια νέα φιλοσοφία. Όλες οι ομάδες που συμμετέχουν είναι ισάξιες και για αυτό άλλωστε έχουν φθάσει έως εδώ. Εμείς, από την πλευρά μας, θέλουμε να παρουσιαστούμε μια καλή εικόνα, ώστε οι φίλαθλοι να ευχαριστηθούν μπάσκετ», είπε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της, η αρχηγός των «πρασίνων», Τούλα Καλέντζου, πρόσθεσε:

«Αρχικά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Λευκάδας για την ωραία υποδοχή. Είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι ένα Final Four Κυπέλλου διεξάγεται εκτός Αθήνας, διότι σίγουρα το βιώνουμε καλύτερα. Ως Παναθηναϊκός, είναι υποχρέωσή μας να δίνουμε το παρών σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Είμαστε καθ’ όλα έτοιμοι για τον αυριανό (18/03) αγώνα κόντρα στον Αθηναϊκό. Θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι και ανταγωνιστικοί, ώστε να ικανοποιήσουμε και τον κόσμο της ομάδας, που πιστεύει σε εμάς και πάντα μας ακολουθεί».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα