Πότσιους: «Θυμωμένος ο Ολυμπιακός»

Γιάννης Ράμμας
Πότσιους: «Θυμωμένος ο Ολυμπιακός»
Ο Μαρτίνας Πότσιους εξήγησε γιατί η αναμέτρηση της Ζαλγκίρις Κάουνας με τον Ολυμπιακό (18/3, 21:45/novasports 2) στο ΣΕΦ διαφέρει απ' αυτή του πρώτου γύρου (77-55 στις 22/1).

«Ήταν η καλύτερη εμφάνισή μας στην Ευρωλίγκα. Ίσως είχαμε διαφορετικό αέρα, αφού ήταν η μόλις δεύτερη παρουσία του κόουτς Γιασικεβίτσιους στον πάγκο. Είχαμε δουλέψει στο κομμάτι της τακτικής, αλλά αυτοί δε μπορούσαν ν' αναλύσουν το δικό μας παιχνίδι. Συν τοις άλλοις, ήταν εντός έδρας. Τώρα θα 'ναι διαφορετικά, αφού ο Ολυμπιακός θα παίζει στην έδρα του και θα 'χει αναλύσει καλά το παιχνίδι μας. Είναι θυμωμένοι για τις πολλές ήττες, επομένως δε θα 'ναι εύκολο, αλλά πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας, να προετοιμαστούμε σωστά και να μείνει συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας» είπε στην τηλεόραση της λιθουανικής ομάδος ο 30χρονος Λιθουανός γκαρντ/φόργουορντ.

Η αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής του ΤΟΡ 16 έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον μόνο για τον Ολυμπιακό (4-6), αφού η Ζαλγκίρις Κάουνας (2-8) είναι ουραγός στον στ' όμιλο της Ευρωλίγκας.